Πίνακας-«σκάνδαλο» για τον Τραμπ και το... μόριό του

Πίνακας-«σκάνδαλο» για τον Τραμπ και το... μόριό του

Ίσα που διακρίνεται το πέος του Αμερικανού Μίδα - Τι υπονοεί η καλλιτέχνης

Πίνακας-«σκάνδαλο» για τον Τραμπ και το... μόριό του
Απανωτά χαστούκια για τον Τραμπ! Σε γκαλερί του Λονδίνου ο Αμερικανός Μίδας απεικονίζεται με αδαμιαία περιβολή και με μικρό πέος. Όμως, δεν είναι μόνο ο πίνακας - σκάνδαλο που ρίχνει το... ηθικό του Τραμπ αφού τον παρουσιάζει με μικρό ανδρικό μόριο. Ο Αμερικανός Μίδας όχι μόνο εμφανίζεται ολόγυμνος και με γεννητικά όργανα που με το ζόρι φαίνονται αλλά δεν μπορεί να ποντάρει και στις ψήφους των παιδιών του. Έρικ και Ιβάνκα Τραμπ δεν μπορούν να ψηφίσουν τον μπαμπά τους στις κρίσιμες προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης αφού δεν ανανέωσαν έγκαιρα την εγγραφή τους. 
    
Η 24χρονη Αμερικανίδα ζωγράφος, Ίλμα Γκόρε, είχε την ιδέα να απεικονίσει τον Τραμπ όπως τον γέννησε η μανούλα του. Όμως ο πίνακάς της, αφού λογοκρίθηκε στην πατρίδα της , βρήκε περίοπτη θέση στην γκαλερί του Λονδίνου "Maddox Gallery". Το έργο εκτίθεται από την περασμένη Παρασκευή και πωλείται στην τιμή των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Κλείσιμο


"Ο Ντόναλντ δείχνει τον μικρό Τραμπ", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας τον πίνακα με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο να ποζάρει με αδαμιαία περιβολή και με μικρό πέος.   

Την ώρα που φουντώνει η μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών καθώς πλησιάζει η κάλπη της 19ης Απριλίου, Ιβάνκα και Έρικ Τραμπ δεν μπορούν να στηρίξουν το αίμα τους. Τα δύο παιδιά του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου δεν  έκαναν έγκαιρα την εγγραφή τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δώσουν την ψήφο τους στον μπαμπά τους , όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. 

Μπορεί ο Τραμπ να εξασφάλισε την υποστήριξη του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι, όμως στις προκριματικές που θα γίνουν σε λίγες μέρες στη συγκεκριμένη Πολιτεία, δεν θα έχει την υποστήριξη των παιδιών του.

Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου "Fox News", ο Τραμπ εξήγησε ότι, ενώ ο Έρικ και η Ιβάνκα είχαν παλαιότερα κάνει την εγγραφή στις λίστες των Ρεπουμπλικάνων, δεν φρόντισαν εγκαίρως να την ανανεώσουν.

"Νιώθουν πολύ άσχημα για αυτό",  συμπλήρωσε και αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα τους τιμωρήσει, κάνοντας μετατροπές στο μηνιαίο επίδομα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα μέλη του κόμματος έπρεπε να έχουν εγγραφεί στους καταλόγους μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στις προκριματικές του Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης