Βίντεο: Ο βομβιστής των Βρυξελλών φεύγει ατάραχος από το αεροδρόμιο

Βίντεο: Ο βομβιστής των Βρυξελλών φεύγει ατάραχος από το αεροδρόμιο

Εμφανίζεται να περπατά προς το κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας λίγο μετά τις εκρήξεις - Το σακάκι που ξεφορτώθηκε αναζητούν οι αρχές

Βίντεο: Ο βομβιστής των Βρυξελλών φεύγει ατάραχος από το αεροδρόμιο
Στο κυνήγι του τρομοκράτη με το λευκό καπέλο για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες
εξακολουθεί να βρίσκεται η βελγική αστυνομία.

Για το λόγο αυτό την Πέμπτη έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας τη στιγμή που αυτός αποχωρεί από το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ λίγο μετά τις φονικές εκρήξεις που κόστισαν τη ζωή σε 16 ανθρώπους.

Κλείσιμο
«Ζητάμε τη βοήθεια οποιουδήποτε έχει καταγράψει ή πιστεύει ότι έχει φωτογραφίσει τον ύποπτο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

Στο βίντεο ο άνδρας με το καπέλο εμφανίζεται να φεύγει από το αεροδρόμιο στις 7:58 υτοπική ώρα. Ο άγνωστης ταυτότητας άνδρας φεύγει ατάραχος και περπατώντας με κατεύθυνση το κέντρο των Βρυξελλών όπου οι κάμερες ασφαλείας τον «έχασαν» δύο ώρες αργότερα (στις 9:50 τοπική ώρα). Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο άνδρας πετάει το σακάκι του και σε κάποια στιγμή εμφανίζεται να μιλά στο τηλέφωνο.

Το σακάκι είναι αυτό στο οποίο επικεντρώνουν την προσοχή τους οι βελγικές αρχές περιγράφοντάς το ως «ανοιχτού χρώματος με μια κουκούλα σκούρα στο εσωτερικό της».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης