Βίντεο: Είναι αυτή η πιο «άβολη» διαφήμιση για την ασφαλή οδήγηση;

Βίντεο: Είναι αυτή η πιο «άβολη» διαφήμιση για την ασφαλή οδήγηση;

Αντί για εικόνες από τροχαία ή στατιστικές οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας επέλεξαν ένα περίεργο τρόπο για να περάσου το μήνυμά τους

Βίντεο: Είναι αυτή η πιο «άβολη» διαφήμιση για την ασφαλή οδήγηση;
Μέχρι σήμερα οι περισσότερες καμπάνιες για την ασφαλή οδήγηση και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά χρησιμοποιούσαν είτε σοκαριστικές εικόνες από τροχαία δυστυχήματα είτε στατιστικά στοιχεία είτε έναν συνδυασμό αυτών των δύο.

Το υπουργείο Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας όμως αποφάσισε να επιστρατεύσει ένα ιδιόμορφο - αν μη τι άλλο - χιούμορ για να περάσει το μήνυμα για τον θανατηφόρο συνδυασμό οδήγησης και χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Με ηχητικό «φόντο» το τραγούδι Hello και σλόγκαν «Πρώτα οι συνεπιβάτες σου. Οδηγά χωρίς κινητό» στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι συνοδηγοί, οι οποίοι όταν διαπιστώνουν ότι ο οδηγός ετοιμάζεται να πιάσει το κινητό του ενώ έχει τα χέρια του στο τιμόνι τότε βάζουν αυτοί πρώτα το χέρι τους με αποτέλεσμα ο οδηγός να τους ακουμπήσει. Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας, μάλιστα, χρησιμοποίησαν «άβολα» ζευγάρια ανδρών και γυναικών προκειμένου να κάνουν ακόμα πιο ισχυρό το μήνυμά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης