Θύμα του μακελειού των Βρυξελλών είχε παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του κρυφά

Θύμα του μακελειού των Βρυξελλών είχε παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του κρυφά

Νόμιζε ότι στην διπλή τρομοκρατική επίθεση των Βρυξελλών έχασε τον αρραβωνιαστικό της κόρης του - Η αποκάλυψη που έκανε στον αμερικανικό Τύπο ο James Cain, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Δανία, για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του

Θύμα του μακελειού των Βρυξελλών είχε παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του κρυφά
Ενώ οι Βρυξέλλες μετρούν ακόμα τις πληγές τους από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα της 22ας Μαρτίου στο αεροδρόμιο και σε σταθμό του μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, μια τραγική ιστορία έγινε γνωστή.

Ο James Cain, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Δανία, μετά τις επιθέσεις στις
Βρυξέλλες έψαχνε εναγωνίως για τον «αρραβωνιαστικό» της κόρης του Κάμερον, τον 29χρονο Alexander Pinczowski, που μαζί με την 26χρονη αδελφή του Sascha, επέστρεφε από τις Βρυξέλλες στην Νέα Υόρκη.

Την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών ο 29χρονος, που ήταν Ολλανδικής υπηκοότητας, μιλούσε με την μητέρα του που ζει στην Ολλανδία στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά «η γραμμή έπεσε». Ο πρώην πρέσβης αναζητούσε τα δύο αδέλφια μέχρι την περασμένη Πέμπτη, που οι βελγικές αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των επιζώντων και ο ίδιος διαπίστωσε με μεγάλη του λύπη ότι ο σύντροφος της κόρης του και η αδελφή του δεν ήταν στην λίστα.

Όπως αποκάλυψε ο James Cain στον αμερικανικό Τύπο  η κόρη του Κάμερον μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν όλη η οικογένεια ζούσε στιγμές αγωνίας για την τύχη του 29χρονου νέου, του αποκάλυψε ότι ο Alexander δεν ήταν ο αρραβωνιαστικός της, αλλά ο σύζυγός της, αφού το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2013 σε μυστική τελετή και είχε κρατήσει το γεγονός κρυφό από την οικογένεια.
Κλείσιμο

                            Ο άτυχος νέος με την σύντροφό του Κάμερον



Σύμφωνα με τον πρώην πρέσβη ο γαμπρός του ήταν ένας λαμπρός νέος που αγαπούσε τα ταξίδια και ήθελε να ασχοληθεί με επιχειρήσεις, αλλά μέχρι να τακτοποιήσει τα έγγραφά του για να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα και να σταθεροποιηθεί επαγγελματικά προτιμούσε να μείνει ο γάμος με την Κάμερον μυστικός. Το ζευγάρι, όπως ανέφερε ο Cain, σχεδίαζε να πραγματοποιήσει παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο σε εκκλησία στη Βόρεια Καρολίνα όταν θα ήταν έτοιμο.

Ο πρώην πρέσβης μίλησε και για την αδελφή του γαμπρού του, την 26χρονη Sascha Pinczowski και υποστήριξε ότι ήταν μια νέα κοπέλα γεμάτη ζωή, που είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο «Marymount Manhattan College» το περασμένο έτος και επρόκειτο να ακολουθήσει καριέρα στον κόσμο της μόδας. Συντετριμμένος από τον χαμό των δύο νέων ανθρώπων ο James Cain δήλωσε πως τον παρηγορεί το γεγονός πως τα δύο αδέλφια «θα αναπαύονται για πάντα μαζί στην αιωνιότητα εν ειρήνη».

Τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σχέση με την Ελλάδα και γι'αυτό όταν έγινε γνωστός ο θάνατός τους Έλληνες φίλοι τους στο Facebook θρήνησαν για τον αναπάντεχο θάνατο των δύο νέων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης