Βίντεο: Παρανάλωμα του πυρός ουρανοξύστης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Βίντεο: Παρανάλωμα του πυρός ουρανοξύστης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτήριο στην πόλη Αϊμάν, κοντά στο Ντουμπάι, με τους πυροσβέστες να το εκκενώνουν προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα

Βίντεο: Παρανάλωμα του πυρός ουρανοξύστης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Παρανάλωμα του πυρός έγινε το βράδυ της Δευτέρας ένας ουρανοξύστης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο τελευταίο περιστατικό πυρκαγιάς παρόμοιου κτηρίου στην περιοχή του Κόλπου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτήριο στην πόλη Αϊμάν, κοντά στο Ντουμπάι, με τους πυροσβέστες να το εκκενώνουν προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικά της καταστροφής που σημειώθηκε. «Ο αέρας γέμισε φλεγόμενα πλαστικά. Οι φλόγες έχουν καλύψει την πρόσοψη του πύργου» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Τα παιδιά μου χρειάστηκε να τρέξουν για να κατέβουν 19 ορόφους προκειμένου να γλιτώσουν. Χάσαμε τα πάντα» δήλωσε μια ένοικος του κτηρίου.

Κλείσιμο


Την παραμονή της πρωτοχρονιάς εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι με τους πυροσβέστες να χρειάζονται τέσσερις ώρες για να σβήσουν την τεράστια φωτιά που πιθανότατα προκλήθηκε από τα πυροτεχνήματα που είχαν τοποθετηθεί για την αλλαγή του χρόνου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης