Φρίκη στην Ταϊβάν: Αποκεφάλισε 4χρονο κοριτσάκι

Φρίκη στην Ταϊβάν: Αποκεφάλισε 4χρονο κοριτσάκι

Το παιδί οδηγούσε το ποδήλατό του σε απόσταση ενός μέτρου από τη μητέρα του - «Ψυχικά διαταραγμένος» ο δράστης σύμφωνα με τον πατέρα του

Φρίκη στην Ταϊβάν: Αποκεφάλισε 4χρονο κοριτσάκι
Μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στη Ρωσία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι που αποκεφαλίστηκε από μία 38χρονη από το Ουζμπεκιστάν, ένα νέο φρικιαστικό επεισόδιο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά θύμα είναι ένα τετράχρονο κορίτσι από την Ταϊβάν και δράστης ένας 33χρονος ψυχικά διαταραγμένος άνδρας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Central News Agency το τετράχρονο κορίτσι οδηγούσε το ποδήλατό του στην περιοχή Νεϊχού, ενώ σε απόσταση ενός μέτρου ακολουθούσε η μητέρα του.

Εικόνες του δράστη από κλειστό κύκλωμα λίγη ώρα πριν το αποτρόπαιο έγκλημα
Κλείσιμο





Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και δίχως η μητέρα του άτυχου παιδιού να μπορέσει να αντιδράσει, ο 33χρονος που φέρει το επίθετο Γουάντ, πλησίασε το κορίτσι και το αποκεφάλισε.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TVBS ότι περπατούσε σε απόσταση ενός μέτρου από την κόρη της, η οποία προπορευόταν με το ποδήλατό της. Οι δύο τους κατευθύνονταν στο σταθμό του τρένου για να συναντήσουν τον παππού, την αδελφή και τον αδελφό της μικρής.



Η συγκλονισμένη μητέρα είπε: «Το μικρό φως (το χαϊδευτικό της κόρης της) μου είπε ότι ήθελε να πάμε να πάρουμε τον αδελφό και την αδελφή της και τώρα δεν μπορεί να τους δει πια».

Η γυναίκα πρόσθεσε πως είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της για να φροντίσει τα παιδιά της, συμπληρώνοντας ότι δεν περίμενε ποτέ «η κοινωνία να είναι τόσο επικίνδυνη για αυτά».

Τόνισε, μάλιστα, πως η κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα για να προστατεύσει τα παιδιά και ευχήθηκε «κανένα παιδί ή εγγόνι να μην δει ποτέ ξανά όσα συνέβησαν».

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων: «Όταν ο ύποπτος πλησίασε την κόρη της, η μητέρα πίστευε ότι ήθελε να την βοηθήσει για να ανέβει τον λόφο, αλλά αυτό που έγινε αργότερα σόκαρε την γυναίκα».

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, πλήθος εξαγριωμένων ανθρώπων περικύκλωσαν και γρονθοκόπησαν τον δολοφόνο ακινητοποιώντας τον και περιμένοντας τους άνδρες των τοπικών αρχών να φτάσουν στο σημείο.



Έπειτα από τη σύλληψη του δράστη, η αστυνομία ανέφερε πως ο 33χρονος είναι άνεργος και έχει απασχολήσει τις τοπικές αρχές για εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Εν τω μεταξύ, ο διοικητής της αστυνομίας δήλωσε πως οι αξιωματικοί ερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είχε θέσει στο στόχαστρό του το συγκεκριμένο παιδί.

Την ίδια στιγμή, το δίκτυο Eastern Broadcasting επικαλούμενο δηλώσεις του πατέρα του δράστη, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι ψυχικά διαταραγμένος και ότι είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, αλλά δεν έχει καταχωρηθεί ως «διανοητικά ανάπηρος από την κυβέρνηση».

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, από την άλλη, ότι ο ίδιος και δύο ακόμα συνάδελφοί του, έτρεξαν στο σημείο του εγκλήματος όταν άκουσαν τις κραυγές τις μητέρας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Την ίδια ώρα, το δίκτυο TVBS αναφέρει πως κλειστό κύκλωμα από κατάστημα της περιοχής κατέγραψε τα λεπτά πριν το φρικτό έγκλημα, με τον δράστη να προχωρά νευρικά στο δρόμο πριν επιτεθεί στο άτυχο κορίτσι. 

Στην πρώτη του κατάθεση, ο 33χρονος ανέφερε πως είχε αγοράσει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε το παιδί, από ένα κατάστημα νωρίς το πρωί και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα έφυγε από την κατοικία του έχοντας το μαχαίρι στο πανωφόρι του και αναζητώντας ένα θύμα, το οποίο προτιμούσε, όπως είπε, να είναι κορίτσι.

Βίντεο με δηλώσεις της μητέρας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης