Στους 35 οι νεκροί από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Στους 35 οι νεκροί από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Tέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Βρυξελλών εξέπνευσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στους 35 οι νεκροί από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Στους 35 ανήλθε ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες
, την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με τις βελγικές αρχές, τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Βρυξελλών εξέπνευσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων, στον οποίο υπολογίζονται και οι τρεις τρομοκράτες που σκοτώθηκαν κατά τα «χτυπήματα» στο μετρό και στο αεροδρόμιο της πόλης.
 
Κλείσιμο
«Τέσσερις ασθενείς απεβίωσαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι 35. Εύχομαι κουράγιο σε όλες τις οικογένειες», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας του Βελγίου.

Συνολικά περισσότεροι από 300 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τις επιθέσεις, ενώ από τους νεκρούς, οι 28 έχουν αναγνωριστεί. Πιο αναλυτικά, 15 πολίτες και δύο από τους δράστες σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, 13 αθώοι άνθρωποι και ένας τρομοκράτης στον σταθμό του μετρό της πόλης, ενώ τρία θύματα τρία άτομα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Όσον αφορά στις εθνικότητες των θυμάτων, 16 ήταν Βέλγοι πολίτες και 12 από άλλες χώρες και συγκεκριμένα από τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κίνα, την Ιταλία και τη Βρετανία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης