Νεκρός ο Βρετανός που αγνοείτο η τύχη του μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες

Νεκρός ο Βρετανός που αγνοείτο η τύχη του μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες

Ο 50χρονος Βρετανός Ντέιβιντ Ντίξον είχε μετακομίσει πριν 15 χρόνια στις Βρυξέλλες όπου εργαζόταν ως προγραμματιστής - Μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην βελγική πρωτεύουσα οι φίλοι και οι συγγενείς του ζητούσαν απελπισμένα πληροφορίες για την τύχη του

Νεκρός ο Βρετανός που αγνοείτο η τύχη του μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες
«Είμαι καλά και ασφαλής», ήταν το μήνυμα που έστειλε από το κινητό του τηλέφωνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την περασμένη Τρίτη ο Βρετανός Ντέιβιντ Ντίξον στην θεία του. Ο 50χρονος προγραμματιστής υπολογιστών είχε μετακομίσει μαζί με την σύντροφό του στην βελγική πρωτεύουσα πριν 15 χρόνια και εργαζόταν σε εταιρεία.

Μετά και το δεύτερο χτύπημα στον σταθμό του μετρό Μαλμπέκ στις Βρυξέλλες τα ίχνη του 50χρονου Βρετανού χάθηκαν. Η σύντροφός του Σάρλοτ Σάτκλιφ, οι φίλοι του και οι συγγενείς του έκαναν έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνώριζε κάτι για την τύχη του αγαπημένου τους. Η θεία του Αν Ντίξον,που κατοικεί στην Βρετανία, δήλωσε ότι ο ανιψιός της, της έστειλε μήνυμα να μην ανησυχεί όταν έμαθε για το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο γύρω στις οκτώ το πρωί (τοπική ώρα) την Τρίτη 22 Μαρτίου και αργότερα πήρε το μετρό για να πάει στην δουλειά του, όπως έκανε κάθε μέρα.

Κλείσιμο


Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Ντέιβιντ Ντίξον επιβεβαίωσε ότι τελικά ο 50χρονος βρέθηκε και είναι νεκρός. «Σήμερα το πρωί λάβαμε μάθαμε το πιο φοβερό και συγκλονιστικό νέο για τον αγαπημένο μας David. Σ'αυτή την οδυνηρή για την οικογένειά μας στιγμή θα επιθυμούσαμε να μείνουμε μόνοι για να θρηνήσουμε», είναι η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας του άτυχου άντρα, που ήταν πατέρας ενός 7χρονου αγοριού.

Εκπρόσωπος του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην οικογένεια του Ντίξον, η οποία δέχεται υποστήριξη από το προσωπικό της βρετανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες. Στις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην βελγική πρωτεύουσα τραυματίστηκαν συνολικά επτά Βρετανοί πολίτες εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται ακόμα σε νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης