ΗΠΑ: Φοιτητές είχαν συγκεντρώσει υλικά για την κατασκευή βόμβας

ΗΠΑ: Φοιτητές είχαν συγκεντρώσει υλικά για την κατασκευή βόμβας

Οι τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Τζορτζ Μέισον συνελήφθησαν – Ο ένας κατηγορείται για την κατοχή των υλικών και οι άλλοι δύο για κατοχή αλκοόλ

ΗΠΑ: Φοιτητές είχαν συγκεντρώσει υλικά για την κατασκευή βόμβας
Μία – τουλάχιστον – περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αμερικανικές αρχές, καθώς στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Μέισον της Βιρτζίνια, εντοπίστηκαν υλικά για την κατασκευή βόμβας στο δωμάτιο όπου διέμεναν τρεις φοιτητές.

Οι αμερικανικές αρχές, που βρίσκονται σε ανώτερο επίπεδο εγρήγορσης, ιδιαίτερα μετά και το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, έδρασαν ταχύτατα, καταστρώνοντας ειδική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις φοιτητές. Στον έναν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή υλικών κατασκευής βόμβας και στους άλλους δύο για κατοχή και παράνομη χρήση αλκοόλ.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να συνδέονται με το γενικότερο σχέδιο των τρομοκρατών να επιφέρουν χτυπήματα σε όλον τον κόσμο. Οι συλλήψεις των τριών ανδρών μεγαλώνουν τη λίστα με τα ανάλογα περιστατικά, καθώς μόλις την προηγούμενη συνελήφθησαν δύο μουσουλμάνοι, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στη Συρία, προκειμένου να ενταχθούν στους τζιχαντιστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης