Ερντογάν: Η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό του Βελγίου

Ερντογάν: Η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό του Βελγίου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Ερντογάν: Η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό του Βελγίου
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανακοίνωσή του καταδικάζει έντονα τις θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην βελγική πρωτεύουσα και τονίζει ότι η χώρα του θα σταθεί δίπλα στο Βέλγιο στις άσχημες στιγμές του.

«Καταδικάζω έντονα τις απάνθρωπες επιθέσεις που συνέβησαν σήμερα στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών και στον σταθμό του μετρό Μαλμπέκ. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των νεκρών και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες», δήλωσε ο Ερντογάν και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η χώρα του βρίσκεται δίπλα στο Βέλγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κλείσιμο
«Η Τουρκία στέκεται δίπλα στο Βέλγιο σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Ο λαός μας, που έχει υποστεί απάνθρωπες τρομοκρατικές επιθέσεις από διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις, αισθάνεται βαθιά τον πόνο των Βέλγων και μοιράζεται αυτό τον πόνο με τον βελγικό λαό»
, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος και υπενθύμισε τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην χώρα του ενώ τόνισε ότι η επίθεση στις Βρυξέλλες αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ των τρομοκρατών.

«Οι τρομοκράτες, που έχουν βάλει τώρα στόχο τις Βρυξέλλες, μετά τις επιθέσεις στην Άγκυρα πριν λίγο καιρό από το εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και το Daesh (Ισλαμικό Κράτος) στην Κωνσταντινούπολη, που σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι, αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι δεν γνωρίζουν ανθρωπιστικές ή ηθικές αξίες ή όρια και δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους ως προς τις  θρασύτατες μεθόδους που χρησιμοποιούν
», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης