VRT: Ζητούμε συγγνώμη, το βίντεο ήταν από άλλη έκρηξη

VRT: Ζητούμε συγγνώμη, το βίντεο ήταν από άλλη έκρηξη

Η γνησιότητα του βίντεο αμφισβητήθηκε από τα πρώτα λεπτά και ο Independet αποκάλυψε ότι η λήψη του είχε γίνει το 2011 και ουδεμία σχέση έχει με το σημερινό τραγικό συμβάν

VRT: Ζητούμε συγγνώμη, το βίντεο ήταν από άλλη έκρηξη
Το πρώτο βίντεο από την ισχυρότατη έκρηξη στις Βρυξέλλες που δόθηκε στη δημοσιότητα έκανε το γύρο του κόσμου και πραγματοποιήθηκε η αναμετάδοσή του από τα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

Η γνησιότητα του βίντεο αμφισβητήθηκε από τα πρώτα λεπτά και ο Independet αποκάλυψε ότι η λήψη του είχε γίνει το 2011 και ουδεμία σχέση έχει με το σημερινό τραγικό συμβάν. 

Το βίντεο είναι από την έκρηξη που σημειώθηκε το 2011 στο ρωσικό αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο. 

Κλείσιμο
Το δίντυο VRT που μετέδωσε πρώτο το βίντεο απολογήθηκε μέσω twitter για την λανθασμένη και επιπόλαια πληροφόρηση. 



Όλα όσα έγιναν σήμερα στις Βρυξέλλες 


Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν διαδοχικά, με διαφορά δεκαπέντε λεπτών, γύρω στις 8 το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Υπάρχουν αναφορές για επιβάτες που έτρεχαν προς τις εξόδους του αεροδρομίου καλυμμένοι με σκόνη και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί είναι τουλάχιστον 10 και οι τραυματίες 25.

Russia Today και CBS κάνουν λόγο για 12 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέδωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων. Πριν λίγο το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι πριν τις εκρήξεις υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Λίγη ώρα μετά, νέα έκρηξη σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό στο Μόλενμπεκ κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σημειώνονται ένα 24ωρο μετά την ταυτοποίηση ενός εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε χτες από τις βελγικές αρχές. Πρόκειται για τον τρομοκράτη που έφτιαχνε τις βόμβες, τον Najim Laachraoui. Από χτες οι αρχές έχουν εξαπολύσει  ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, βρίσκονταν πολύ κοντά στην σύλληψή του.

Το βίντεο του τρόμου στις Βρυξέλλες: Άνθρωποι πανικόβλητοι τρέχουν για να σωθούν

Τρόμος στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών! Δύο ισχυρότατες εκρήξεις αναστάτωσαν την πόλη της Ευρώπης, ένα 24ωρο μετά την ταυτοποίηση ενός εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε χτες από τις βελγικές αρχές.
Το πρώτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από τις εκρήξεις προκαλεί ρίγη και εκπέμπει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια, σε μια από τις πιο ισχυρές πόλεις της Ευρώπης.
 
Κραυγές, φόβος, πυροβολισμοί, άνθρωποι πανικόβλητοι τρέχουν για να σωθούν!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης