Βίντεο: Διαδηλωτής ξυλοκοπήθηκε άγρια σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ

Βίντεο: Διαδηλωτής ξυλοκοπήθηκε άγρια σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ

Είχε φορέσει την κουκούλα της Κου κλουξ Κλαν για να διαμαρτυρηθεί για την ξενοφοβική ρητορική του Αμερικανού μεγιστάνα - Του επιτέθηκε ένας Αφροαμερικανός οπαδός του συντηρητικού πολιτικού

Βίντεο: Διαδηλωτής ξυλοκοπήθηκε άγρια σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ
Μόλις πατήσει το πόδι του, όπου κι αν πάει, γίνoνται επεισόδια. Το φαβορί των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε από την ασφάλεια του κλειστού σταδίου στο Τούσον της Αριζόνα να πετάξει έξω με τις κλωτσιές δύο διαδηλωτές - έναν άνδρα και μία γυναίκα - με σημαία της συνομοσπονδίας του Νότου και κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν.

Και τότε, ξαφνικά από το κοινό, ένας Αφροαμερικανός οπαδός του Τραμπ επιτέθηκε στον άνδρα. Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικάνου μεγιστάνα, στην Αριζόνα, την ώρα που ο ίδιος ανέλυε στους παρευρισκομένους το όραμά του. Σε βίντεο απεικονίζεται ο οπαδός του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον διαδηλωτή, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει.

Ο άνδρας και η γυναίκα που φορούσαν κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν ήθελαν με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για την ξενοφοβική ρητορική του Τραμπ. Όταν όμως έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς του Τραμπ, δέχθηκαν επίθεση. Σε ένα άλλο περιστατικό, στην ίδια συγκέντρωση, βίντεο απεικονίζει διαδηλωτή να σπρώχνεται από μέλος του επιτελείου του Τραμπ, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να «δείχνουν» τον Κόρι Λεβαντόσκι, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας.

Κλείσιμο
Με ανακοίνωσή της η πλευρά του Τραμπ διαψεύδει το περιστατικό αυτό. «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απόλυτα ευπρόσδεκτος να προχωρήσει διεκδικώντας την προεδρία . Δεν είναι όμως ευπρόσδεκτος να υποδεικνύει ότι οι αντίπαλοί του θα πρέπει να υφίστανται βίαιες επιθέσεις κι ότι θα διαχειρίζεται την προεδρία έξω από τους κανόνες της παράταξής του», δήλωσε ένας από τους διαδηλωτές που αντιτίθενται στις πρακτικές του Τραμπ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης