Σκληρές εικόνες: Δείτε τις σκηνές τρόμου δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Σκληρές εικόνες: Δείτε τις σκηνές τρόμου δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Διαμελισμένα σώματα και εικόνες φρίκες καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο λίγες στιγμές μετά το χτύπημα του 33χρονου τζιχαντιστή βομβιστή αυτοκτονίας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Σκληρές εικόνες: Δείτε τις σκηνές τρόμου δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη
Μπροστά σε τέτοιες εικόνες και τον απάνθρωπο παραλογισμό της τρομοκρατίας, τα λόγια είναι περιττά. Στο βίντεο που μεταδόθηκε από το Mega καταγράφονται όσα έγιναν αμέσως μετά την πυροδότηση των εκρηκτικών από τον βομβιστή αυτοκτονίας σε κεντρικό σημείο της Κωνσταντινούπολης σήμερα το πρωί.

Η ερασιτεχνική κάμερα καταγράφει αρκετά σώματα πεσμένα στο έδαφος ανάμεσα στους οποία βρίσκονται τα πτώματα των τεσσάρων περαστικών (3 Ισραηλινοί και ένας Ιρανός) αλλά και του ίδιου του τρομοκράτη. Οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές και θυμίζουν πολύ όλα όσα βλέπουμε από εμπόλεμες ζώνες. Εκτός από τα άψυχα σώματα και τους τραυματίες, στο έδαφος του κεντρικού πεζόδρομου βρίσκονται ακόμα και μέλη σωμάτων, τα οποία για ευνόητους λόγους είναι καλυμμένα ώστε να μην φαίνονται στο βίντεο. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ο βομβιστής είναι χωρίς αμφιβολία φανατικός τζιχαντιστής του οποίου τα στοιχεία έχουν στην διάθεσή τους. Η αστυνομία υποστηρίζει είχε σχεδιάσει να χτυπήσει κάποιον μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο στόχο πιθανόν και μία εβραϊκή συναγωγή που βρίσκεται εκεί κοντά, όμως στο τέλος δείλιασε και φοβήθηκε μήπως τον πιάσουν και πυροδότησε τα εκρηκτικά σ' αυτό το σημείο.

Η σημερινή τρομοκρατική ενέργεια πάντως φαίνεται ότι δίνει την χαριστική βολή στον τουρκικό τουρισμό, καθώς το σημείο που έγινε είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα και τουριστικά της Κωνσταντινούπολης. Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του καναλιού, δεκάδες τουρίστες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εγκατέλειψαν τα ξενοδοχεία της περιοχής (που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Ταξίμ) και αναζητούσαν τρόπους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης