Βίντεο: Τώρα και... νεοναζί μεταξύ των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ

Βίντεο: Τώρα και... νεοναζί μεταξύ των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ

Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς και μια καινούργια απόδειξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν οι Ηνωμένες Πολιτείες

Βίντεο: Τώρα και... νεοναζί μεταξύ των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ
Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς και μια καινούργια απόδειξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών φαίνεται πως χαίρει της υποστήριξης της πιο αντιπαθούς μερίδας των συμπολιτών του, αφού με την ρητορική μίσους του προσελκύει κυρίως ρατσιστές, εθνικιστές και μισαλλόδοξους Αμερικανούς, οι οποίοι αντιδρούν με πρωτοφανή οργή απέναντι στις δημοκρατικές φωνές που επικρίνουν το είδωλό τους.

Μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιθέσεις εναντίον Αφροαμερικανών σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και μετά τις ανοιχτές δηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπό του από ακροδεξιές ομάδες, έρχεται ένα ακόμη βίντεο για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Κλείσιμο
Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ του PBS που δείχνει μια γυναίκα με ναζιστικά τατουάζ να εργάζεται ως εθελόντρια στο πλαίσιο της εκστρατείας του στη Βόρεια Καρολίνα, τηλεφωνώντας σε πολίτες και ζητώντας τους να ψηφίσουν τον Τραμπ.

Σύμφωνα με την NY Daily News, η 33χρονη Grace Tilly που στο βίντεο φαίνεται να φοράει τη χαρακτηριστική στολή των εθελοντών του Τραμπ, είναι γεμάτη με τατουάζ που «φωνάζουν» τη ναζιστική της ιδεολογία. Στο ένα της χέρι διακρίνεται τεράστιος ο αριθμός "88", ο κώδικας που χρησιμοποιούν οι νεοναζί για την φράση «Heil Hitler» (To "h" είναι το όγδοο γράμμα του αλφαβήτου).

Στο άλλο της χέρι, η Tilly επιδεικνύει το σύμβολο των Stormfront (του μεγαλύτερου νεοναζιστικού ιστότοπου παγκοσμίως), το οποίο είναι γνωστό και ως Σταυρός του Οντίν. Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξη η Tilly, δεν έχει ξαναψηφίσει ποτέ στη ζωή της και είναι άνεργη τους τελευταίους έξι μήνες. Παλιά δεν ασχολιόταν με την πολιτική αλλά τώρα είναι ενθουσιασμένη με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο και θέλει να τον υποστηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, αφιερώνοντας δεκάδες ώρες από τη ζωή της στην εκστρατεία του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης