Παρέμβαση Ομπάμα κατά του Brexit τον Απρίλιο από το Λονδίνο

Παρέμβαση Ομπάμα κατά του Brexit τον Απρίλιο από το Λονδίνο

Κάλεσμα στους Βρετανούς να ταχθούν κατά του Brexit θα απευθύνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο Λονδίνο τον Απρίλιο

Παρέμβαση Ομπάμα κατά του Brexit τον Απρίλιο από το Λονδίνο
Κάλεσμα στους Βρετανούς να ταχθούν κατά του Brexit θα απευθύνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο Λονδίνο τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Independent.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να ταξιδέψει στο Ανόβερο της Γερμανίας στις 24 Απριλίου για τα εγκαίνια μιας τεχνολογικής έκθεσης και μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι θα επισκεφτεί την βρετανική πρωτεύουσα εκείνη την περίοδο.

«Θα είναι αρκετά σοκαριστικό αν δεν ζητήσει από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ», δήλωσε πηγή του βρετανικού πρωθυπουργικού γραφείου.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα και το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δεν έδωσε κάποιο άμεσο σχόλιο σε επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Κλείσιμο

Ο Ομπάμα στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. και η προοπτική να μιλήσει υπέρ της παραμονής, έχει εξοργίσει τα μέλη της καμπάνιας που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ένωση.

Σύμφωνα με τον Independent, σε ιστοσελίδα του βρετανικού κοινοβουλίου έχει ήδη ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών ώστε να αποτραπεί ομιλία του στο σώμα σχετικά με το δημοψήφισμα .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης