Φρίκη: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 16χρονο επειδή δεν πήγε στην προσευχή

Φρίκη: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 16χρονο επειδή δεν πήγε στην προσευχή

Η «δίκη» του 16χρονου με την κατηγορία της αποστασίας κράτησε, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, μόνο λίγα λεπτά πριν να εκτελεστεί η εσχάτη των ποινών

Φρίκη: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 16χρονο επειδή δεν πήγε στην προσευχή
Άλλη μια ιστορία αγριότητας από τη Συρία με «πρωταγωνιστές» τους τζιχαντιστές και θύμα ένα 16χρονο αγόρι είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν ακτιβιστές τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως δι αποκεφαλισμού τον έφηβο γιατί δεν πήγε στο τζαμί για την προσευχή της Παρασκευής.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Γιαραμπλούς στο βόρειο Χαλέπι. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πώς το νεαρό αγόρι οδηγήθηκε σε μια πλατεία και εκτελέστηκε μπροστά σε ένα μεγάλο πληθός ώστε οι τζιχαντιστές να στείλουν μήνυμα σε όλους να μην παραλείπουν να πηγαίνουν στο τζαμί.

Κλείσιμο
Η «δίκη» του 16χρονου με την κατηγορία της αποστασίας κράτησε, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, μόνο λίγα λεπτά πριν να εκτελεστεί η εσχάτη των ποινών.

«Πριν τον αποκεφαλισμό ένας τζιχαντιστής διάβασε μια διαταγή από το "δικαστήριο" της σαρίας του Ισλαμικού Κράτους που έλεγε ότι όποιος χάνει την προσευχή θα υποστεί ανάλογη τιμωρία» συμπλήρωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης