Βίντεο: Το γυμνό πλάνο που σόκαρε το BBC

Βίντεο: Το γυμνό πλάνο που σόκαρε το BBC

Όταν ξεκίνησε το βίντεο αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα κωπηλασίας Yorkshire Rows κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή

Βίντεο: Το γυμνό πλάνο που σόκαρε το BBC
Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές του BBC η εικόνα που αντίκρισαν στην πρωινή εκπομπή Breakfast τη Δευτέρα.

Όταν ξεκίνησε το βίντεο αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα κωπηλασίας Yorkshire Rows, τις τέσσερις γυναίκες δηλαδή που έχουν το Ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο γυναικείο γκρουπ που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, κανείς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε κάποια από τα... απόκρυφα των τεσσάρων αθλητριών.

Όπως παρατήρησαν άμεσα οι τηλεθεατές με την πιο «κοφτερή» ματιά κατά τη διάρκεια του βίντεο που μεταδόθηκε πριν τις 7 το πρωί έδειξε φευγαλέα την 45χρονη Έλεν Μπάτερς να είναι γυμνή από τη μέση και κάτω.

Οι τέσσερις γυναίκες δεν κατάλαβαν το λάθος αλλά όπως εξήγησαν στους ρεπόρτερ της εκπομπής το να είναι γυμνές είναι ένας από τους κινδύνους του επαγγέλματος.

«Ήταν πάντα τόσο βρεγμένα τα ρούχα. Ήταν κάπως αστείο να φοράς συνέχεια ρούχα γιατί απλά βρ΄χονται και μετά παίρνει πολύ ώρα να στεγνώσουν» εξήγησαν οι αθλήτριες με την Μπάτερς να ομολογεί ότι ήταν η τελευταία που συνήθισε αυτή τη διαδικασία.
Κλείσιμο

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε ότι «γρήγορα καταλάβαμε το λάθος μας και επεξεργαστήκαμε το βίντεο προκειμένου να μην μεταδοθεί ξανά στη συνέχεια. Ζητάμε συγγνώμη από τους καλεσμένους μας και από τους τηλεθεατές μας για το λάθος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης