H ξεκαρδιστική παρωδία του Πούτιν που έγινε viral

H ξεκαρδιστική παρωδία του Πούτιν που έγινε viral

Στον τελικό για την επιλογή της σλοβενικής συμμετοχής στη Eurovision υπήρξε ένα τραγούδι που έκλεψε την παράσταση... όμως δεν ήταν ένα από τα διαγωνιζόμενα κομμάτια

H ξεκαρδιστική παρωδία του Πούτιν που έγινε viral
Στον τελικό του διαγωνισμού για την επιλογή της σλοβενικής συμμετοχής στη Eurovision την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε ένα τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό, κατέκτησε την κριτική επιτροπή και ενθουσίασε τους τηλεθεατές... όμως δεν ήταν ένα από τα διαγωνιζόμενα κομμάτια.

Στην πραγματικότητα ήταν ένα μικρό μουσικό νούμερο από τον Σλοβένο κωμικό και παρουσιαστή του τελικού Kleman Slakonja, που παίχτηκε ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα τραγούδια και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το οποίο «τρολάρει» ανελέητα τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο «Putin, Putout» που μεταδόθηκε εκείνο το βράδυ από την κρατική τηλεόραση, ο 30χρονος κωμικός, ντυμένος στο στιλ του Ρώσου προέδρου, τραγουδάει και χορεύει παρέα με τις Pussy Riot, μια άγρια αρκούδα, τον Τζάκι Τσαν και το εθνικό μπαλέτο της Μόσχας. Όσο για τους στίχους του ξεκαρδιστικού κομματιού, αυτοί περιλαμβάνουν αναφορές στο «μάτσο» προφίλ του Ρώσου ηγέτη, στην εικόνα του «μαχητή κατά της τρομοκρατίας» που θέλει να περάσει, στη... μύχια επιθυμία του να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης και στον φόβο του ότι θα του πάρουν μέσα από τα χέρια το Μουντιάλ 2018!

Κλείσιμο
Το κλιπ του τραγουδιού έγινε viral αμέσως μετά την κυκλοφορία του, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια  views στο YouTube μέσα σε μια μόλις εβδομάδα!

Όσο για τον δημιουργό του, δείχνει να είναι ξαφνιασμένος με την επιτυχία που γνωρίζει το «Putin, Putout».
«Έφτιαξα το βίντεο για πλάκα, για να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Ελπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν. Θέλω απλώς να κάνω τον κόσμο να χαμογελά, σε αυτόν τον τρελό κόσμο», δήλωσε ο Kleman Slakonja σε μια σλοβένικη εκπομπή.

Ο ίδιος κωμικός έχει σατιρίσει στο παρελθόν και άλλα δημόσια πρόσωπα, όπως τον Πάπα Φραγκίσκο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης