Οι Αμερικανοί... μεταναστεύουν, λόγω Τραμπ

Οι Αμερικανοί... μεταναστεύουν, λόγω Τραμπ

Φτιάχνουν βαλίτσες οι αμερικανοί για να γλιτώσουν από τον «Μίδα» του Επιχειρείν - Η αναζήτηση στο Google «how to move to Canada» σκόραρε σε ποσοστά που ξεπέρασαν το 350% -Την ίδια ώρα η επίσημη ιστοσελίδα του Καναδά, κατά τον ξένο Τύπο, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα
 

Οι Αμερικανοί... μεταναστεύουν, λόγω Τραμπ
Το σοβαρό ενδεχόμενο να μεταναστεύσουν έχουν αρχίσει να σκέφτονται πολλοί αμερικανοί πολίτες μετά το ηχηρό προβάδισμα Τραμπ.

Όπως μεταδίδουν τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει θορυβηθεί από το θρίαμβο του μεγιστάνα σε τέτοιο βαθμό που δε διστάζει ακόμη και να σκεφτεί αυτή τη λύση.

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε, ότι το «Abc» φιλοξενεί ρεπορτάζ που αναφέρει ότι μετά τα αποτελέσματα της «Σούπερ Τρίτης» - που μόνο... σούπερ δεν ήταν -  η αναζήτηση στο Google «how to move to Canada» μονοπώλησε το ενδιαφέρον. 

Κλείσιμο
Άλλωστε ο 43χρονος πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό δεν είναι καθόλου δύσκολο να «μυήσει» οπαδούς! 

Κατά τον επεξεργαστή δεδομένων της Google Σάιμον Ρότζερς η αναζήτηση αυτή εκτοξεύθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ποσοστό που ξεπέρασε το 350%. 



Η πλειοψηφία των αναζητήσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ήρθε από την πολιτεία της Μασαχουσέτης. 

Την ίδια ώρα η επίσημη ιστοσελίδα του Καναδά, κατά τον ξένο Τύπο, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν αυτό οφείλεται στο τεράστιο ενδιαφέρον των πιλοτών για να μεταναστεύσουν εκεί, γράφει το «Abc».


Το πρωτοσέλιδο της «Daily News»


Σε πρόσφατο πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα «Daily News» παραφράζει το κεντρικό σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again», σε «Make America Migrate». Προτρέπει δηλαδή τους αμερικανούς πολίτες να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσουν, καθώς πλέον είναι εξαιρετικά πιθανή μια εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ.

«Θυμάστε που λέγατε ότι θα φύγετε από την Αμερική, αν εκλεγεί ο Τραμπ; Δεν σας κατηγορούμε. Είναι ώρα να αρχίστε τον σχετικό σχεδιασμό», επισημαίνει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, όπου εκτός από τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και τον ηχηρό τίτλο, έχει και τη φωτογραφία ενός διαβατηρίου να… καίγεται.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης