Ιγκλέσιας για το φιλί στο στόμα: Η βουλή να γίνει εργοστάσιο αγάπης, όχι μίσους

Ιγκλέσιας για το φιλί στο στόμα: Η βουλή να γίνει εργοστάσιο αγάπης, όχι μίσους

«Είναι καλό οι άνδρες να φιλιούνται στα χείλη», δήλωσε ο επικεφαλής των Podemos – Το γύρο του Διαδικτύου έκανε η φωτογραφία του στην οποία φιλούσε βουλευτή στο στόμα

Ιγκλέσιας για το φιλί στο στόμα: Η βουλή να γίνει εργοστάσιο αγάπης, όχι μίσους
Όταν ο Ισπανός τροβαδούρος της αγάπης Χούλιο Ιγκλέσιας, τραγουδούσε με την βελούδινη φωνή του το «Besame mucho» της Μεξικανής καλλιτέχνιδος Κονσουέλο Βελάσκεζ, δεν φανταζόταν ότι ο συνεπώνυμός του, Πάμπλο Ιγκλέσιας, θα έκανε πράξη στο ισπανικό κοινοβούλιο τους στίχους του θρυλικού τραγουδιού…

Το «καυτό» φιλί που έδωσε στο στόμα ο επικεφαλής των Podemos στον βουλευτή του κόμματός του, Ξαβιέ Ντομένεχ, για να τον συγχαρεί για την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών, άφησε άφωνα τα στελέχη του ισπανικού κοινοβουλίου και έκανε το γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας δεκάδες σχολίων από χρήστες τόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Η εικόνα, δε, των τριών υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος, να παρακολουθούν την, τουλάχιστον, ασυνήθιστη σκηνή, με την έκπληξη και την αμηχανία «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους, ήρθε να συμπληρώσει το  σουρεάλ σκηνικό με ιδανικό τρόπο.

Κλείσιμο


Οι φωτογραφίες και τα πλάνα από τον θερμό εναγκαλισμό Ιγκλέσιας και Ντομένεχ, κυριάρχησαν στα «πηγαδάκια» του Twitter, με πολλούς να κάνουν αναδρομή στο παρελθόν ανακαλώντας μνήμες από τα φιλιά που είχαν ανταλλάξει ο πρώην πρόεδρος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, με τον Ανατολικογερμανό ηγέτη, Έριχ Χόνεκερ, αμέσως μετά την επανεκλογή του τελευταίου στο αξίωμα του γενικού γραμματέα του ΚΚ Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας, αλλά και του Χόνεκερ με τον πρώην επικεφαλής της πρώην ΕΣΣΔ, Λέονιντ Μπρέζνιεφ.



Άλλοι, πάλι, θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια και ανήρτησαν πλάνα από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Η λαίδη κι ο αλήτης», δίχως βέβαια να διευκρινίζουν ποιος είναι ο... αλήτης.



Από την άλλη, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας σε δηλώσεις του μετά το σχεδόν… ερωτικό κλίμα που δημιουργήθηκε στη βουλή, μάλλον συνηθισμένος φάνηκε στην εκδήλωση του θαυμασμού του προς το πρόσωπο του Ντομένεχ.



Άλλωστε, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που ο «αντισυστημικός» ηγέτης των Podemos χαιρετά με αυτό τον τρόπο τον φίλο και βουλευτή του κόμματός του. Αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια τρυφερή σκηνή καταγράφεται από τις κάμερες.

«Πιστεύω ότι είναι καλό δύο άνδρες να φιλιούνται στα χείλη. Τέλειωσε η πολιτική των μάτσο ανδρών που προσβάλλονται στη θέα ανδρών που φιλιούνται. Με συγκίνησε που άκουσα τον Τσάβι και του έδωσα ένα φιλί. Μακάρι σε αυτό το κοινοβούλιο να υπήρχαν λιγότερες προσβολές και περισσότερα φιλιά. Να είμαστε ένα εργοστάσιο αγάπης, όχι μίσους. Έδωσα ένα φιλί και τίποτα άλλο. Μακάρι να δίναμε περισσότερα φιλιά», δήλωσε με ανάλαφρη διάθεση ο Ιγκλέσιας στην τηλεοπτική εκπομπή Las Mañanas de Cuatro, αποχαιρετώντας τους εύθυμους παρουσιαστές στέλνοντάς τους, τι άλλο, ένα... φιλί.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης