Το «καυτό» φιλί του Ιγκλέσιας με βουλευτή του έκανε άνω-κάτω την Ισπανία

Το «καυτό» φιλί του Ιγκλέσιας με βουλευτή του έκανε άνω-κάτω την Ισπανία

Σε δυο στρατόπεδα οι Ισπανοί μετά την ασυνήθιστη εικόνα στη Βουλή τους - Άλλοι «αποθεώνουν» τον... άνεμο αλλαγής που έφεραν οι Podemos και άλλοι δηλώνουν αποστροφή για το θέαμα που αντίκρισαν

Ο Ιγκλέσιας των Ποδέμος συγχαίρει βουλευτή του μ' ένα θερμό φιλί στο στόμα!
Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο από την ισπανική Βουλή, με τον ένθερμο εναγκαλισμό και το... παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και ο βουλευτής του, Ξαβιέ Ντομένεχ.

Καθώς φαίνεται, «κύματα» ενθουσιασμού... παρέσυραν τον παρορμητικό και αντισυμβατικό ηγέτη των Podemos, στο άκουσμα της ομιλίας του εκφώνησε ο βουλευτής του κόμματός του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών.

Η εικόνα, δε, των τριών υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος, να παρακολουθούν την τουλάχιστον... ασυνήθιστη σκηνή, με την έκπληξη και την αμηχανία «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους, ήρθε να συμπληρώσει το όλο... σουρεάλ σκηνικό με ιδανικό τρόπο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που Ιγκλέσιας και Ντομένεχ... χαιρετούν ο ένας τον άλλο με τόσο «θερμό» τρόπο. Είναι όμως η πρώτη φορά που, μια τέτοια σκηνή, καταγράφεται «ζωντανά» από την τηλεόραση, που μετέδιδε την ώρα εκείνη τις εικόνες από τη συνεδρίαση της Βουλής.

Όπως ήταν φυσικό, στο Twitter έγινε... χαμός, με πολλούς υποστηρικτές των Podemos να μιλούν για μια πολύ όμορφη σκηνή, που δείχνει ότι στο ισπανικό Κοινοβούλιο... πνέει «άνεμος αλλαγής».

Κάποιοι μάλιστα, έσπευσαν να κάνουν παραλληλισμό με το ιστορικό φιλί στο στόμα που είχαν ανταλλάξει το 1986 ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ με τον Ανατολικογερμανό ηγέτη Έριχ Χόνεκερ, αμέσως μετά την επανεκλογή του τελευταίου στο αξίωμα του γενικού γραμματέα του ΚΚ Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.



Από την άλλη, υπήρξαν και πολλοί χρήστες του Twitter που δεν έδειξαν τον ίδιο ενθουσιασμό για την εικόνα αυτή: «Τα έχω δει όλα στη Βουλή. Πάω να διαβάσω. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» σχολίασε ένας εξ αυτών, απηχώντας τις απόψεις μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης