«Έκρυβε» τη σχιζοφρένειά της η νταντά-δολοφόνος που αποκεφάλισε την τετράχρονη

«Έκρυβε» τη σχιζοφρένειά της η νταντά-δολοφόνος που αποκεφάλισε την τετράχρονη

Στην πατρίδα της είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ο σύζυγός της λόγω της ασθένειάς της την είχε αφήσει στον δρόμο με τα τρία παιδιά τους

«Έκρυβε» τη σχιζοφρένειά της η νταντά-δολοφόνος που αποκεφάλισε την τετράχρονη
Η «νταντά-δολοφόνος» που εχθές σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη όταν αποκεφάλισε ένα τετράχρονο κορίτσι που είχε υπό τη φύλαξή της και περιέφερε το κεφάλι του στους δρόμους της Μόσχας για περίπου μια ώρα, προτού συλληφθεί από τις αρχές, είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

H 38χρονη Gyulchekhra Bobokulova, η οποία κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν και μετανάστευσε πριν μερικούς μήνες στη Μόσχα, είπε στην αστυνομία μετά από το φρικτό έγκλημά της ότι «άκουγε φωνές» οι οποίες την ώθησαν να σκοτώσει το κορίτσι. 

Μια πηγή της βρετανικής εφημερίδας που γνώριζε την διαταραγμένη γυναίκα όσο εκείνη ζούσε ακόμα στην πατρίδα της, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το παρελθόν της Bobokulova, όπως τον εγκλεισμό της σε μία ψυχιατρική κλινική, την εγκατάλειψή της από τον άνδρα της λόγω της ασθένειάς της και τις μετέπειτα δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Ουζμπεκιστάν, όταν ο πρώην σύζυγός της την πέταξε στον δρόμο με τα τρία παιδιά τους, τα οποία κατέληξαν σε σπίτια συγγενών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροροφίες που συνέλεξε η εφημερίδα, όταν η γυναίκα μετακόμισε στη Ρωσία δεν αποκάλυψε σε κανέναν την ασθένειά της. «Αν τελικά υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση από τους υπεύθυνους μετανάστευσης, κατέφερε να τους ξεγελάσει. Βρήκε εύκολα δουλειά στη Μόσχα, αλλά εδώ γνωρίζαμε την αλήθεια. Δεν πήρε καμία από τις ιατρικές βεβαιώσεις της μαζί της. Δεν είπε σε κανέναν για την πάθησή της»
, λέει η πηγή της εφημερίδας. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ βρισκόταν στη Μόσχα η 38χρονη γυναίκα είχε γνωρίσει έναν άλλον άντρα, και είχε συμφωνήσει να γίνει η δεύτερη «ανεπίσημη» σύζυγός του. Ωστόσο, πριν από τέσσερις μήνες εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του και εκείνη δεν τον ξαναείδε. Γνωστοί της γυναίκας εικάζουν ότι ο νέος χωρισμός μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής της, που την οδήγησε στον αποτρόπαιο φόνο της τετράχρονης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης