Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «καυτή» βραδιά του Τόνι Μπλερ με την σύζυγο του Μέρντοχ

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «καυτή» βραδιά του Τόνι Μπλερ με την σύζυγο του Μέρντοχ

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ γνώρισε το 2011 τον μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ και την γοητευτική, τότε σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ - Αν και παντρεμένος με την Τσέρι ο Μπλερ γοητεύτηκε από την Κινέζα καλλονή και το παράνομο ζευγάρι άρχισε τις μυστικές συναντήσεις

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «καυτή» βραδιά του Τόνι Μπλερ με την σύζυγο του Μέρντοχ
Ο Τόνι Μπλερ, μετά την αποχώρησή του από την καρέκλα του πρωθυπουργού της Βρετανίας τον Ιούνιο του 2007, άρχισε τα συχνά ταξίδια σε Αφρική και Μέση Ανατολή για να προωθήσει το φιλανθρωπικό του έργο. Το 2011 ήταν μια μοιραία χρονιά για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, όταν γνώρισε στις ΗΠΑ τον μεγιστάνα των media, τον 84χρονο Ρούπερτ Μέρντοχ και την καλλονή Κινέζα σύζυγό του, την 43χρονη Γουέντι Ντενγκ.

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν λίγο μετά την απόφαση του Μέρντοχ να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα του «News of the World», την οποία εξέδιδε στη Βρετανία και ο Τόνι Μπλερ γοητευμένος, όχι από το μυαλό του Μέρντοχ, αλλά από την ομορφιά της συζύγου του, της ζητά συχνά συμβουλές καθώς ο ίδιος πραγματοποιεί εκείνη την περίοδο επαγγελματικά ταξίδια στην πατρίδα της, την Κίνα.

Το 2012 ο Τόνι Μπλερ, αν και παντρεμένος χρόνια με την Τσέρι Μπουθ, δεν διστάζει να συναντήσει δύο φορές την γοητευτική Ντενγκ στην κατοικία της στο Λονδίνο εν τη απουσία του συζύγου της καθώς και να επισκέπτεται μαζί της κλαμπ στην αριστοκρατική συνοικία Mayfair της βρετανικής πρωτεύουσας.

Κλείσιμο
Όμως, η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά του παράνομου ζευγαριού. Τον Απρίλιο του 2013 η Γουέντι Ντενγκ λέει στον σύζυγό της ότι θα ταξιδέψει στην Καλιφόρνια και θα μείνει με φίλη της στο ράντσο του ζευγαριού στο Carmel. Αντί όμως για την φίλη της, στο ράντσο καταφθάνει ο Τόνι Μπλερ, αφού πρώτα «παρκάρει» τους άντρες της ασφάλειας του σε παρακείμενο ξενοδοχείο.



Παρόλο που η κυρία Μέρντοχ φρόντισε να μειώσει εκείνες τις ημέρες το προσωπικό του ράντσου, φαίνεται ότι εκεί παρέμειναν κάποιοι που είχαν... «μεγάλο στόμα». Στις 11 Ιουνίου του 2013 ο Ρούπερτ Μέρντοχ διοργάνωσε στο ράντσο του ένα επίσημο δείπνο για φίλους του και είχε ήδη αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από την άπιστη σύζυγό του. Τι είχε συμβεί;

Όταν η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έκανε έρευνα στα γραφεία της εφημερίδας του στη βρετανική πρωτεύουσα τα στελέχη της εταιρείας του φρόντισαν να εξαφανίσουν από τους υπολογιστές τα «ύποπτα» emails του επιχειρηματία, όμως, ανάμεσα σε αυτά ανακάλυψαν emails της συζύγου του προς τον εαυτό της στα οποία αναφέρεται στον Τόνι Μπλερ και γράφει πόσο την έχει γοητεύσει το καλό σώμα του, τα πόδια του, η επιδερμίδα του και πόσο της λείπει.

Σε έναν από τους γιους του Μέρντοχ «έπεσε ο κλήρος» να ενημερώσει τον πατέρα του για τα emails της Κινέζας συζύγου του. Ο Μέρντοχ «ανέκρινε» το υπηρετικό προσωπικό στο ράντσο του στο Carmel και κατόρθωσε να εκμαιεύσει ότι στις 27 Απριλίου του 2013 ο Τόνι Μπλερ πέρασε την νύχτα με την σύζυγό του. Εκείνη, σύμφωνα με τους ομιλητικότατους υπηρέτες, τάιζε στο στόμα τον εραστή της ενώ μετά το δείπνο το ζευγάρι αποσύρθηκε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα πίσω του...

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Tony Blair The Tragedy Of Power» του Tom Bower, Βρετανού δημοσιογράφου και συγγραφέα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη υπόσχεται να παρουσιάσει λεπτομέρειες για την φλογερή σχέση του Τόνι Μπλερ με την πρώην σύζυγο του Μέρντοχ, αλλά και μυστικά από την θητεία του ως πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης