Βίντεο: Αυτή η υπεραιωνόβια γιαγιά έδωσε την καλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη ever!

Βίντεο: Αυτή η υπεραιωνόβια γιαγιά έδωσε την καλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη ever!

Η Flossie Dickey ζει σε οίκο ευγηρίας στην Ουάσιγκτον - Την ημέρα που έγινε 110 ετών τηλεοπτικό κανάλι θέλησε μια live συνέντευξη μαζί της - Τι γίνεται όμως όταν η γιαγιά «αντιστέκεται»;

Βίντεο: Αυτή η υπεραιωνόβια γιαγιά έδωσε την καλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη ever!
Μια γυναίκα 110 ετών στις ΗΠΑ, βρέθηκε καλεσμένη σε ζωντανή εκπομπή του αμερικανικού καναλιού Fox 28, χωρίς να το θέλει και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Το αμερικανικό ειδησεογραφικό κανάλι βρέθηκε στα 110α γενέθλια της Flossie Dickey, η οποία, όμως, δεν είχε καμιά όρεξη να γιορτάσει.

Όταν, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Good Day Spokane», Nichole Mischke, ρώτησε την Dickey αν ήταν ενθουσιασμένη για το πάρτι που της διοργάνωσαν στον οίκο ευγηρίας που φιλοξενείται στην Ουάσιγκτον, η απάντηση που έλαβε ήταν αφοπλιστική, καθώς η 110χρονη απάντησε:
«Όχι. Καθόλου».
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, η Dickey έγινε η αγαπημένη των τηλεθεατών, κάνοντας δύσκολη τη ζωή της δημοσιογράφου, καθώς απαντούσε μονολεκτικά σε κάθε ερώτηση που της απηύθυνε. Η μόνη ολοκληρωμένη δήλωση που έκανε, ήταν απαντώντας ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας της, όπου η Dickey απάντησε:
«Δεν ξέρω. Δεν το πολεμάω. Απλά ζω».

Η  Flossie Dickey έχει τρία παιδιά, 12 εγγόνια, 20 δισέγγονα και 15 τρισέγγονα, ενώ η αγαπημένη της ασχολία, σύμφωνα με την οικογένειά της είναι να πίνει σκέτο ουίσκι.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο που της πήρε συνέντευξη, η 110χρονη ήθελε να κοιμηθεί πριν τη συνέντευξη, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να την πείσει να μείνει ξύπνια, η Dickey την ειρωνεύτηκε, ρωτώντας την: «Εσύ πώς λες να αισθανόσουν αν ήσουν 110 χρονών;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης