Ο Έλβις στο στούντιο: Σπάνιες φωτογραφίες του θρύλου της ροκ εντ ρολ

Ο Έλβις στο στούντιο: Σπάνιες φωτογραφίες του θρύλου της ροκ εντ ρολ

Οι σπάνιες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον «Βασιλιά» του ροκ εντ ρολ να «χύνει» τόνους από ιδρώτα, για τη δόξα του - Άλλες φορές εξουθενωμένος από τις πολλές πρόβες, άλλες πάλι πορωμένος με τη μουσική του

Ο Έλβις στο στούντιο: Σπάνιες φωτογραφίες του θρύλου της ροκ εντ ρολ
Εκτός από την υπέροχη φωνή του άφησε πίσω του και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία. Οι σπάνιες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον «Βασιλιά» του ροκ εντ ρολ να «χύνει» τόνους από ιδρώτα, για τη δόξα του. Άλλες φορές εξουθενωμένος από τις πολλές πρόβες, άλλες πάλι πορωμένος με τη μουσική του. 

Ο «βασιλιάς» άφησε την τελευταία του πνοή, στις 16 Αυγούστου του 1977. Ήταν μόνο 42 ετών.

Ο Πρίσλεϊ βρέθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα από τη μνηστή του Τζίντζερ Όλντεν, στο σπίτι του, τη βίλα Γκρέις λαντ, στο Μέμφις του Τενεσί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Memorial όπου και στις 3:30 μ.μ. διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο θάνατος επήλθε από καρδιακή αρρυθμία η οποία προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών. 

Η κηδεία του ήταν εθνικό γεγονός και την παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Η ταφή του αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας η σωρός του μεταφέρθηκε στη Γκρέις λαντ.

Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης