Βίντεο: Ρώσοι φοιτητές ζητούν να παραπεμφθεί ο Ομπάμα στο δικαστήριο της Χάγης

Βίντεο: Ρώσοι φοιτητές ζητούν να παραπεμφθεί ο Ομπάμα στο δικαστήριο της Χάγης

Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ είναι η κύρια απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό, υποστηρίζουν  Ρώσοι φοιτητές, υπογραμμίζοντας, πως η Ουάσινγκτον είναι υπεύθυνη για το θάνατο χιλιάδων πολιτών στη Λιβύη, το Ιράκ, την Συρία και σε άλλες χώρες, καθώς έχουν παραβιάσει την εθνική κυριαρχία τους

Βίντεο: Ρώσοι φοιτητές ζητούν να παραπεμφθεί ο Ομπάμα στο δικαστήριο της Χάγης
Φοιτητές από τη Ρωσία ένωσαν τις δυνάμεις τους ζητώντας από τα Ηνωμένα Έθνη, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους, να σταματήσουν την επιθετικότητα της Ουάσινγκτον, και από τη Χάγη, να παραπέμψει σε δίκη τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, για τις χιλιάδες ανθρώπινες ζωές που έχουν χαθεί εξαιτίας της πολιτικής του.   

"
Ζητάμε από τα Ηνωμένα Έθνη να αναλάβουν άμεσα δράση προκειμένου να σταματήσουν την επιθετικότητα της Ουάσινγκτον και από τη Χάγη να διερευνήσει τις πράξεις του Μπαράκ Ομπάμα", υποστηρίζουν φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια της Ρωσίας, όπως αναφέρει το ρωσικό δίκτυο "The Moscow Times". 

Κλείσιμο
Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ είναι η κύρια απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό, προσθέτουν οι Ρώσοι φοιτητές υπογραμμίζοντας πως η Ουάσινγκτον είναι υπεύθυνη για το θάνατο χιλιάδων πολιτών στη Λιβύη, το Ιράκ, την Συρία και σε άλλες χώρες. Οι ΗΠΑ έχουν παραβιάσει την εθνική κυριαρχία των χωρών αυτών, υποστηρίζουν οι φοιτητές. 

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα των Ρώσων φοιτητών έχει αναρτηθεί στο You Tube και απευθύνεται στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν. Μέχρι στιγμής,  το έχουν δει 35 χιλιάδες χρήστες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης