Επαναστάσεις σε όλη την Ευρώπη προβλέπει ο Τραμπ λόγω του προσφυγικού

Επαναστάσεις σε όλη την Ευρώπη προβλέπει ο Τραμπ λόγω του προσφυγικού

Ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Ρεπουμπλικανός δήλωσε πως «η Γαλλία δεν είναι αυτή που ήταν» και πως «οι Γερμανοί δεν αναγνωρίζουν την ίδια τη χώρα τους»

Επαναστάσεις σε όλη την Ευρώπη προβλέπει ο Τραμπ λόγω του προσφυγικού
Κύμα επαναστάσεων και κατάρρευση της Ευρώπης προέβλεψε ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Ρεπουμπλικανός, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την προσφυγική κρίση και την αθρόα ροή προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική στη «Γηραιά Ήπειρο». 

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας κατέφυγε σε νέο αντιπροσφυγικό παραλήρημα και καταστροφολογία, δηλώνοντας πως η «Γαλλία δεν είναι αυτή που ήταν» και πως «οι Γερμανοί εν αναγνωρίζουν τη χώρα τους». Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό Valeur Actuelles, ο Ντόναλντ Τραμπ προέβλεψε πως «η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, θα οδηγήσει σε κατάρρευση την Ευρώπη» και πρόσθεσε «είναι δραματικό αυτό που επέτρεψε η Μέρκελ να συμβεί, αυτή η πλημμύρα».

Ο Αμερικανός υποψήφιος δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή την αρνητική του διάθεση για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα ανέλυσε το σχέδιό του για την κατασκευή τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και την απέλαση των λαθρομεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι φτάνουν τους 11 εκατ. ανθρώπους και δεν δίστασε να προτείνει ως μέτρο τιμωρίας για όσους εισέρχονται παρανόμως στο έδαφος της Αμερικής, να πλήττονται με καυτό νερό!

Στο γαλλικό περιοδικό και με τις αναμνήσεις από το μακελειό του Παρισιού να είναι ακόμη νωπές, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η Ευρώπη δεν θα γλιτώσει νέο τρομοκρατικό χτύπημα, συνδέοντας, εμμέσως πλην σαφώς, το προσφυγικό με την τρομοκρατία. «Αν δεν συμφωνήσουμε ότι η κατάσταση πρέπει να σταθεροποιηθεί, τότε ναι, θα είναι το τέλος της Ευρώπης», τόνισε ο Αμερικανός υποψήφιος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης