Νιγηρία: Πλανόδια πωλήτρια έκανε photobombing σε ποπ σταρ και έγινε... μοντέλο!

Νιγηρία: Πλανόδια πωλήτρια έκανε photobombing σε ποπ σταρ και έγινε... μοντέλο!

Ο γνωστός ράπερ Τάινι Τέμπα ταξίδεψε πρόσφατα από το Λονδίνο στην Νιγηρία, τον τόπο καταγωγής του, για μια φωτογράφιση - Το αναπάντεχο photobombing μιας πανέμορφης πωλήτριας ψωμιού στην φωτογράφιση του καλλιτέχνη είχε για την ίδια μια απρόσμενη εξέλιξη

Νιγηρία: Πλανόδια πωλήτρια έκανε photobombing σε ποπ σταρ και έγινε... μοντέλο!
Ο ράπερ Τάινι Τέμπα έγινε άθελά του η αιτία να αλλάξει ριζικά η ζωή μιας πανέμορφης, αλλά φτωχής πλανόδιας πωλήτριας ψωμιού στην Νιγηρία. Ο Τέμπα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε από το Λονδίνο στην χώρα καταγωγής του, την Νιγηρία, όπου είχε κανονίσει να κάνει μια φωτογράφιση στο Λάγος.

Ξαφνικά, την ώρα που η φωτογράφος Ty Bello απαθανάτιζε με τον φακό της τον γνωστό τραγουδιστή, μια νεαρή και πανέμορφη πλανόδια πωλήτρια ψωμιού, έκανε photobombing στην φωτογράφιση. Η μελαχρινή γυναίκα εντυπωσίασε την φωτογράφο, η οποία ανέβασε στο Instagram τις φωτογραφίες και αρκετοί από τους followers της αναρωτήθηκαν «ποιο είναι το μοντέλο δίπλα στον Τέμπα».

Κλείσιμο


Η Bello προσπάθησε να βρει την άγνωστη γυναίκα και, αφού δεν το κατόρθωσε μέσω των social media, άφησε μήνυμα στους ντόπιους καταστηματάρχες στο σημείο όπου είχε γίνει η φωτογράφιση. Η νεαρή άγνωστη γρήγορα εντοπίστηκε. Πρόκειται για την 27χρονη Olajumoke Orisaguna, που κατάγεται από χωριό της Νιγηρίας. Η 27χρονη είναι παντρεμένη και έχει δύο μικρά παιδιά, αλλά η μεγάλη φτώχεια της οικογένειας την ανάγκασε να μετακομίσει στο Λάγος μαζί με την μόλις 14 μηνών κόρη της Grace για να εργαστεί στον φούρνο συγγενών της.



Η φωτογράφος έκλεισε ήδη συμβόλαιο με την όμορφη Νιγηριανή για να εργαστεί μαζί της ως μοντέλο. Η πρώτη δουλειά της σύγχρονης «Σταχτοπούτας» ήταν όταν έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό της χώρας της «This Day Style». Η τυχερή 27χρονη φωτογραφήθηκε και με την μικρή κόρη της στο ίδιο περιοδικό και όλα φαίνεται να δείχνουν ότι η ζωή της έχει χαμογελάσει.

Η νεαρή γυναίκα έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με την εκπληκτική ομορφιά της, αλλά και με τον επαγγελματισμό της. Η φωτογράφος Ty Bello δήλωσε ότι η Orisaguna είναι πολύ καλή στη δουλειά της και γνωρίζει πώς να «παίξει» με τον φακό σαν να είναι κάτι που το έκανε χρόνια, «είναι γεννημένη σταρ», δήλωσε η Bello για την 27χρονη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης