Θρίλερ στην Αυστραλία: 59χρονος απήγαγε και θέλησε να κάνει «σκλάβες του σεξ» δύο κοπέλες

Θρίλερ στην Αυστραλία: 59χρονος απήγαγε και θέλησε να κάνει «σκλάβες του σεξ» δύο κοπέλες

Οι δύο 20χρονες γυναίκες είναι διεθνείς πεζοπόροι και περπατούσαν από την Αδελαΐδα στη Βικτόρια – Ο άνδρας τις χτύπησε άσχημα για να τις βιάσει, πριν επιχειρήσει να τις σκοτώσει

Θρίλερ στην Αυστραλία: 59χρονος απήγαγε και θέλησε να κάνει «σκλάβες του σεξ» δύο κοπέλες
Ένα πραγματικό θρίλερ βίωσαν δύο 20χρονες κοπέλες στην Αυστραλία. Ένας 59χρονος τις απήγαγε, τις χτύπησε πολύ άσχημα για να τις βιάσεις και να τις κάνει «σκλάβες του σεξ» και προσπάθησε να τις σκοτώσει. Τελικά γλίτωσαν όταν η μία από τις δύο κατάφερε να το σκάσει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο δράστης δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Οι δύο 20χρονες κοπέλες είναι διεθνείς πεζοπόροι, καλύπτοντας τη διαδρομή από την Αδελαΐδα, στη Βικτόρια. Κάποια στιγμή περπατούσαν μαζί με τον 59χρονο άνδρα, όταν τους βρήκε το βράδυ κοντά στο Σολτ Λέικ, προκειμένου να περάσουν τη νύχτα.

Ο 59χρονος άνδρας κατάφερε να τις καθηλώσει και να τις μεταφέρει σε δικό του χώρο και σε καθεστώς αιχμαλωσίας να υλοποιήσει τις αρρωστημένες του σκέψεις. Στόχος του ήταν να τις εκμεταλλευτεί και κατόπιν να τις σκοτώσει και τις εξαφανίσει.

Οι δύο νεαρές γυναίκες γλίτωσαν όταν η μία κατάφερε να δραπετεύσει και να φτάσει σε ένα χωριό ψαράδων, αναφέροντας την κόλαση που είχε ζήσει και την αιχμαλωσία της φίλης της. Οι ψαράδες έσπευσαν στο σημείο και απελευθέρωσαν τη δεύτερη κοπέλα. Οι δύο νεαρές γυναίκες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, ενώ είχαν πολλαπλές πληγές και χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματός τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης