Η Έμιλι Ρατακόφσκι ψηφίζει Μπέρνι Σάντερς «δαγκωτό»

Η Έμιλι Ρατακόφσκι ψηφίζει Μπέρνι Σάντερς «δαγκωτό»

Την καρδιά της νεαρής ηθοποιού έχει κερδίσει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών - Εμφανίστηκε φορώντας μπλούζα με το όνομά του

Η Έμιλι Ρατακόφσκι ψηφίζει Μπέρνι Σάντερς «δαγκωτό»
Την έχουν χαρακτηρίσει «πιο σέξι γυναίκα στο Χόλιγουντ», έχουν αποφανθεί ότι διαθέτει το ομορφότερο στήθος, ενώ σε κάθε της γυμνή φωτογράφηση οι ιστοσελίδες παίρνουν φωτιά…

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο κορίτσι. Είναι πολιτικοποιημένη και, μάλιστα, δεν διστάζει να δείξει τις προτιμήσεις της για τις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Λίγο πριν τη χθεσινή επικράτηση στις εσωτερικές εκλογές στο Νιου Χάμσαϊρ του υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, η 24χρονη Αμερικανίδα φόρεσε πουλόβερ που έφερε επιγραφή με το όνομα του 74χρονου πολιτικού που έχει κατακτήσει τους νέους, δίνοντας τη δική της ψήφο στον 74χρονο.



Στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία με το κόκκινο «Bernie» στο Instagram αποσπώντας 181.000 likes και σχεδόν 4.000 σχόλια.

Κλείσιμο
Η νεαρή ηθοποιός-μοντέλο, όμως, δεν έχει περιοριστεί μόνο σε φωτογραφίες, αλλά εμφανίστηκε και σε προεκλογική καμπάνια του Σάντερς, μιλώντας για την στάση που διατηρεί ο 74χρονος υποψήφιος απέναντι στις χορηγίες των κομμάτων, αλλά και την ηθική ακεραιτότητά του και τις δεσμεύσεις του για τα δικαιώματα των γυναικών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δήλωσε πως παρότι θα ήθελε γυναίκα για πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε «κάποια στιγμή κι η κόρη μου να μπορεί να γίνει πρόεδρος», εξήγησε ότι ο Σάντερς μπορεί να αναλάβει δράση για θέματα, όπως τα δικαιώματα των γυναικών, την άδεια μητρότητας, την ισότητα στη μισθοδοσία.

«Μας δίνει ελπίδα για ποιότητα. Ηρθε η στιγμή. Ψηφίστε. Έτσι θα νικήσουμε. Ηρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή», είπε η 24χρονη ενθουσιάζοντας τους υποστηρικτές του Σάντερς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης