Ντόναλντ Τραμπ: Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε λάθος με τους μετανάστες στη Γερμανία

Ντόναλντ Τραμπ: Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε λάθος με τους μετανάστες στη Γερμανία

«Νομίζω ότι η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα τραγικό λάθος με τους μετανάστες», δήλωσε ο Τραμπ στο γαλλικό εβδομαδιαίο συντηρητικό περιοδικό «Valeurs Actuelles». Η συνέντευξη αυτή, χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη σε βάθος προεκλογική συνέντευξη του Τράμπ

Ντόναλντ Τραμπ: Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε λάθος με τους μετανάστες στη Γερμανία
Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
, έκανε λάθος επιτρέποντας την είσοδο χιλιάδων μεταναστών στη Γερμανία, καθώς η προσφυγική κρίση μπορεί να πυροδοτήσει επαναστάσεις, σηματοδοτώντας ακόμη και το τέλος της Ευρώπης.

“Νομίζω ότι η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα τραγικό λάθος με τους μετανάστες,” δήλωσε ο Τραμπ στο γαλλικό εβδομαδιαίο συντηρητικό περιοδικό “Valeurs Actuelles.” Η συνέντευξη αυτή, χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη σε βάθος προεκλογική συνέντευξη του Τραμπ, σε ευρωπαϊκό μέσο ενημέρωσης.

Κλείσιμο
“Αν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί δραστικά, τότε, ναι, είναι το τέλος της Ευρώπης. Μπορεί ν' αντιμετωπίσετε πραγματικές επαναστάσεις,” φέρεται να δήλωσε ο Τραμπ, σύμφωνα με τη μετάφραση του κειμένου της συνέντευξης στα γαλλικά.

Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος, υποστήριξε επίσης, ότι οι Βρυξέλλες έχουν εξελιχθεί σε “εκτροφείο τρομοκρατών,” ενώ μερικές γειτονιές στο Παρίσι, αλλά και αλλού στη Γαλλία έχουν γίνει απαγορευμένες ζώνες.

'Δυστυχώς, η Γαλλία δεν είναι η ίδια όπως ήταν, αλλά ούτε και το Παρίσι, είναι το ίδιο,” δήλωσε ο Τραμπ. Υποστήριξε επίσης, ότι η απαγόρευση της οπλοχρησίας είναι μερικώς υπεύθυνη για τη δολοφονία δεκάδων ανθρώπων, από τους τζιχαντιστές στο θέατρο Bataclan, τον περασμένο Νοέμβριο. “Οπλοφορώ πάντα. Έχω επισκεφτεί το Bataclan. Μπορώ να σας πω ότι θα είχα αρχίσει να πυροβολώ,” είπε.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι κατά την άποψή του, οι ΗΠΑ πρέπει να έχουν πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ τίποτα δε θα μπορούσε να είναι χειρότερο από τη σημερινή κατάσταση στην οποία, Ομπάμα και Πούτιν, μιλούν σπανίως, μεταξύ τους.

“Ο Πούτιν με έχει χαρακτηρίσει ως ευφυή άνθρωπο. Αυτό αποδεικνύει εξυπνάδα,” τόνισε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, μία εβδομάδα πριν από την προκριματική εκλογική διαδικασία στην Αϊόβα, στην οποία ο Τραμπ ήρθε δεύτερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης