Η Adele έσπασε όλα τα «κοντέρ» στη μουσική βιομηχανία το 2015

Η Adele έσπασε όλα τα «κοντέρ» στη μουσική βιομηχανία το 2015

Τα εξωπραγματικά ρεκόρ που σημείωσε η Adele μέσα στο 2015 ξεπέρασαν κάθε άλλο καλλιτέχνη στην βιομηχανία της μουσικής

Η Adele έσπασε όλα τα «κοντέρ» στη μουσική βιομηχανία το 2015
Αναμφίβολα το 2015 ήταν η χρονιά της. Η Adele με το άλμπουμ της «25» αλλά και την γενικότερη παρουσία της στον κόσμο του Διαδικτύου, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην μουσική βιομηχανία για το 2015.

Κάτι που της αναγνώρισε και η ΙFPI (International Federation of the Phonographic Industry), που την ανακύρηξε ως την τραγουδίστρια με τις υψηλότερες πωλήσεις μέσα στην χρονιά που πέρασε.

Η Αdele που ρίχνει από τον θρόνο την Taylor Swif κατάφερε να έχει το άλμπουμ που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Βρετανία στην ταχύτητα με την οποία ανέβηκε στην κορυφή αλλά και στις πωλήσεις (μέχρι να πέσει από τον David Bowie και το άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του).
Κλείσιμο

Στην τρίτη θέση ήταν η περσινή κυρίαρχος, η Taylor Swift. Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν o Justin Bieber και οι One Direction.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της φετινής πορείας της Adele είναι ότι το single "Hello" έγινε το πρώτο τραγούδι στην ιστορία με ένα εκατομμύριο downloads από το Ίντερνετ την εβδομάδα. Ενώ το βίντεο από το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν αυτό που κατάφερε να σπάσει στο μικρότερο χρονικό διάστημα το φράγμα του... ενός δισεκατομμυρίου views στο YouTube.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης