Συγκλονιστικές εικόνες: Δείτε απίστευτα κύματα να παρασύρουν τρεις ανθρώπους

Συγκλονιστικές εικόνες: Δείτε απίστευτα κύματα να παρασύρουν τρεις ανθρώπους

Τρεις άνθρωποι παρακολουθούν την μανιασμένη θάλασσα από απόσταση, η οποία όμως δεν είναι ικανή, καθώς ένα τεράστιο κύμα τους παρασέρνει στα αφρισμένα νερά με δυσάρεστα επακόλουθα

Συγκλονιστικές εικόνες: Δείτε απίστευτα κύματα να παρασύρουν τρεις ανθρώπους
Το συγκλονιστικό αυτό βίντεο δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τους κινδύνους που κρύβει η φύση και το πως ξαφνικά μια ήρεμη βόλτα μετατρέπεται σε μία αναφορά στα δελτία ειδήσεων όλου του κόσμου. 

Στις εικόνες παρακολουθούμε μία ομάδα τριών ανθρώπων οι οποίοι «απολαμβάνουν» μια βροχερή ημέρα με έντονο αέρα σε παραλία της Βόρειας Γαλλίας. Όλα δείχνουν ήρεμα και ασφαλή για τους τρεις ανθρώπος που όπως φαίνεται κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει.

Όμως η δύναμη της φύσης δείχνει ότι ούτε αυτό είναι αρκετό. Γιατί ένα τεράστιο κύμα που έρχεται εντελώς ξαφνικά, τους προλαβαίνει πριν απομακρυνθούν, και ρίχνει τον έναν από αυτούς κάτω. Η δύναμή του μάλιστα παρασέρνει τον ηλικιωμένο κύριο προς την θάλασσα, χωρίς αυτό να μπορεί να κάνει τίποτα. Οι άλλοι δύο τρέχουν να τον βοηθήσουν, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Κλείσιμο
Το επόμενο κύμα έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα, καθώς όλοι πλέον βρίσκονται στην μανιασμένη δικαιοδοσία της θάλασσας που τους παρασέρνει με δύναμη προς τα βράχια. Και οι τρεις από το σημείο αυτό και μετά αφήνονται έρμαια των κυμάτων, χωρίς καμία δυνατότητα να αντισταθούν.

Παρ' όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε από το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, και οι τρεις κατάφεραν να επιβιώσουν, έστω και με κάποιους τραυματισμούς. Όπως και να έχει οι εικόνες αυτές δείχνουν πόσο απέχει η διασκέδαση από την καταστροφή, και ότι όσα δεν φέρνει ο χρόνος το φέρνει μόνο ένα... κύμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης