Επιμένει ο Τραμπ: Οι Σύροι πρόσφυγες είναι «Δούρειος Ίππος» για τρομοκράτες

Επιμένει ο Τραμπ: Οι Σύροι πρόσφυγες είναι «Δούρειος Ίππος» για τρομοκράτες

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κοιτάξω μικρά παιδιά στα μάτια και να τους πω ότι δεν μπορούν να έρθουν στις ΗΠΑ» δήλωσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Επιμένει ο Τραμπ: Οι Σύροι πρόσφυγες είναι «Δούρειος Ίππος» για τρομοκράτες
Επιμένει στην ξενοφοβική ρητορική ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος λίγες ώρες πριν τις προκριματικές εκλογές στο Νιού Χαμσάιρ χαρακτήρισε «Δούρειο Ίππο» για τους τρομοκράτες τους Σύρους πρόσφυγες.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να ομολογήσει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κοιτάξει στα μάτια μικρά παιδιά από τη Συρία και να τους πει «δεν μπορείτε να έρθετε στις ΗΠΑ».

«Μπορώ να το κάνω. Κοιτάξτε, δεν ξέρουμε από πού έρχονται οι γονείς τους. Οι γονείς τους θα πρέπει να είναι πάντα μαζί τους, είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν ξέρουμε από πού έχουν έρθει οι γονείς τους, δεν έχουν έγγραφα. Θα μπορουσαν (σ.σ. οι γονείς) να είναι "Δούρειος Ίππος". Μπορεί να έχουν σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, μπορεί να είναι τζιχαντιστές. Αν ένα 2% αυτών των ανθρώπων είναι κακοί, τότε θα έχουμε ένα απίστευτο πρόβλημα» είπε ο Τραμπ με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Κλείσιμο
Θέλοντας, μάλιστα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο Τράμπ κατέληξε για το θέμα: «Εγώ έχω μεγαλύτερη καρδιά από οποιονδήποτε σε αυτό το δωμάτιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε περιοχές της Συρίας και εκεί να δημιουργήσουμε ασφαλείς ζώνες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης