Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τρίχρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εννιάχρονη αδελφή του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τρίχρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εννιάχρονη αδελφή του

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Αλαμπάμα όταν το μικρό αγόρι βρήκε αφύλακτο ένα πιστόλι στο κομοδίνο του προπάππου του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τρίχρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εννιάχρονη αδελφή του
Άλλη μια τραγωδία με τη χρήση όπλων από μικρά παιδιά σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Θύτης αυτή τη φορά ένα τρίχρονο αγόρι και θύμα η μόλις εννέα ετών αδελφή του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Αλαμπάμα όταν το μικρό αγόρι βρήκε αφύλακτο ένα πιστόλι στο κομοδίνο του προπάππου του, ο οποίος φιλοξενούσε τα δισέγγονά του.

Καθώς το μικρό παιδί περιεργαζόταν το όπλο, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι την 9χρονη αδελφή του Κίμι.

Κλείσιμο
Ο προπάππους των δύο παιδιών υποστήριξε ότι άφησε το όπλο στο κομοδίνο του επειδή δεν γνώριζε ότι θα τον επισκεφτούν τα δισέγγονά του.

Για «τραγικό ατύχημα» έκανε λόγο εκπρόσωπος της αστυνομίας που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Τον Μάιο του 2015 ένα δίχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με όπλο στη Βιρτζίνια ενώ έναν μήνα νωρίτερα ένα χρόνο παιδί σκότωσε ένα  αγόρι μόλις ενός έτους στο Κλίβελαντ όταν στα χέρια του έπεσε ένα όπλο που δεν είχε ασφαλιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης