Σάλος στο Ίντερνετ: Ο επικεφαλής της Apple «έθαψε» την φωτογραφική μηχανή του iPhone 6s Plus

Σάλος στο Ίντερνετ: Ο επικεφαλής της Apple «έθαψε» την φωτογραφική μηχανή του iPhone 6s Plus

O CEO της Apple έγινε περίγελως στο Διαδίκτυο, καθώς η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter από τον τελικό του Superbowl ήταν τόσο κακή που δυσφήμισε τις ικανότητες της φωτογραφικής μηχανής του iPhone 6s Plus

Σάλος στο Ίντερνετ: Ο επικεφαλής της Apple «έθαψε» την φωτογραφική μηχανή του iPhone 6s Plus
Για το iPhone 6s Plus και τις δυνατότητές του ουδείς έχει να εκφράσει κάποια ένσταση. Εκτός ίσως από το ίδιο το αφεντικό της, τον Tim Cook ο οποίος όπως φαίνεται έκανε την μαρκετινίστικη «πατάτα» της χρονιάς. 

Ο «πολύς» CEO της Apple ευρισκόταν στις πρώτες θέσεις στο γήπεδο όπου διεξαγόταν το μεγαλύτερο αθλητικό event των ΗΠΑ (και ένα από τα πιο ακριβά θεάματα στον κόσμο), το Superbowl. Πρόκειται για ΤΟ γεγονός της χρονιάς σε κάθε επίπεδο για την αμερικάνικη showbiz(μαζί με την τελετή των Όσκαρ) από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Τim Cook.

Κλείσιμο


Όμως ο τρόπος που έκανε αισθητή την παρουσία του ήταν πέρα για πέρα ατυχής. Και αυτό γιατί η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter για να συγχαρεί την ομάδα που κέρδισε ήταν... κουνημένη και πολύ κακής ποιότητας! Και πάντως σε καμία περίπτωση αντίστοιχη με τις δυνατότητες που έχει η φωτογραφική μηχανή του iPhone 6s Plus, η οποία εκτός όλων των άλλων έχει και οπτικό σταθεροποιητή για να βοηθά τους χρήστες να μην βγάζουν... κουνημένες φωτογραφίες.

Με το που ανέβηκε αυτή η φωτογραφία, πήρε φωτιά το Twitter στην Αμερική, τρολάροντας τον Κουκ αλλά και το iPhone. Kάποιος λέει ότι πρέπει να «αναβαθμιστεί σε iPhone 7 για να έχει σταθερή εικόνα», κάποιος άλλος αναριωτιέται αν αυτή η φωτογραφία βγήκε από iPhone ενώ όλοι σχεδόν έψεγαν τον Κουκ για την επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας, επισημαίνοντας ότι είναι τρομακτικό λάθος όχι μόνο ότι τράβηξε μια τέτοια φωτογραφία αλλά και ότι την ανέβασε χωρίς να ενδιαφέρεται για την τεχνική της αρτιότητα.

Τουλάχιστον αν δεν μπορούσε ο ίδιος θα έπρεπε να έχει κάποιον άλλον να κάνει την δουλειά γι' αυτόν, μιας και σε τέτοιο επίπεδο -και μάλιστα σε ένα τέτοιο event- οι εντυπώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από την ουσία.

Όπως και να έχει ο Κουκ έκανε την μεγαλύτερη χάρη στους ανταγωνιστές του, ιδίως σε έναν τομέα -την φωτογραφική μηχανή- που το iPhone ούτως ή άλλως βρίσκεται μπροστά απ' όλους. Άμα έχεις τέτοιους Διευθύνοντες Συμβούλους τι τους θέλεις τους ανταγωνιστές...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης