Νίκη Τραμπ στις προκριματικές εκλογές στο Νιου Χάμσαϊρ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Νίκη Τραμπ στις προκριματικές εκλογές στο Νιου Χάμσαϊρ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Έρχεται πρώτος στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 33% και ακολουθεί ο 44χρονος γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο με ποσοστό 16%

Νίκη Τραμπ στις προκριματικές εκλογές στο Νιου Χάμσαϊρ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Με τον αέρα του νικητή ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται αύριο να ψηφίσει στις προκριματικές του Νιου Χάμσαϊρ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση τoυ αμερικανικού δικτύου CΝN, o Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δεν θα χρειαστεί να κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι για να επικρατήσει έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων στην αυριανή κάλπη. Ο Τραμπ έρχεται πρώτος στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 33%, ακολουθεί ο 44χρονος γερουσιαστής της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο, με ποσοστό 16% και τρίτος έρχεται ο 45χρονος γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ με ποσοστό 14%.  

Μετά το χθεσινό ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών, όπου ο Τραμπ έκανε την καλύτερη εμφάνιση από τους υπόλοιπους πολιτικούς του αντιπάλους -σύμφωνα με δημοσκόπηση της Google- όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως στο Νιου Χάμσαϊρ θα πάρει αύριο ρεβάνς από τον Τεντ Κρουζ, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην Αϊόβα, την αμερικανική πολιτεία που άνοιξε πρώτη τον «χορό» για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. 

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών επικρατεί αναβρασμός με την Χίλαρι Κλίντον να αγωνιά για το αποτέλεσμα αφού ο πολιτικός της αντίπαλος, ο 74χρονος αριστερός γερουσιαστής από το Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, αναμένεται να θριαμβεύσει στο Νιου Χάμσαιρ, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.  

Στο μεταξύ, σε προεκλογική συγκέντρωση που οργάνωσε η Κλίντον στο Νιου Χαμσάιρ, η Μαντλίν Ολμπράιτ, ήταν παρούσα πλέκοντας το εγκώμιο στην πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.  Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να υποστηρίζουν η μία την άλλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσες δεν τον κάνουν, διεκδικούν μία ειδική θέση στην κόλαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης