Τι μας επιφυλάσσει η Χρονιά του Πιθήκου

Τι μας επιφυλάσσει η Χρονιά του Πιθήκου

Οι ειδικοί προειδοποιούν για πυρκαγιές, επικίνδυνους ιούς και κατακόρυφη αύξηση γεννήσεων- Ευνοϊκή χρονιά για την Χίλαρι Κλίντον

 Τι μας επιφυλάσσει η Χρονιά του Πιθήκου
Στη Χρονιά του Πιθήκου εισέρχεται από αύριο το κινεζικό ωροσκόπιο σηματοδοτώντας ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Οι ειδικοί , πάντως, προειδοποιούν για πυρκαγιές και ιούς όπως επίσης επισημαίνουν ότι θα υπάρξει και κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων στον πλανήτη.

Επιπλέον, πολλοί θα είναι που θα εκτονώσουν την ενέργειά τους σε πολεμικές τέχνες όπως το κουνγκ φου. Στο κινεζικό ωροσκόπιο ο πίθηκος είναι το ένατο κατά σειρά ζώδιο . Μάλιστα από τα 12 ζώδια, θεωρείται το πιο "ανθρώπινο". Θεωρείται η ιδανική χρονιά για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και τη διανόηση . Σε όλα τα ζώδια, το Έτος του Πιθήκου δίνει έντονη ενέργεια και ζωτικότητα καθώς και την αντοχή αλλά και την υπομονή να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.
 
Στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη , την Κίνα, οι προθήκες των καταστημάτων είναι ήδη γεμάτες από κουκλάκια πιθήκους .
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, το Έτος του Πιθήκου είναι πιο ευνοικό για να αποκτήσει κανείς παιδί . Ιδιαίτερα στην Κίνα, όπου οι αρχές αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην πολιτική του ενός παιδιού, αναμένεται έκρηξη των γεννήσεων.   
Κι όσοι γεννιούνται το Έτος του Πιθήκου θεωρούνται παιχνιδιάρικοι, άτακτοι και έξυπνοι , όπως μία μαιμού.


Επιπλέον, διαθέτουν φαντασία , ωστόσο , δυσκολεύονται να πετύχουν στην καριέρα τους γιατί αυτά που μπορούν να κάνουν δυσκολεύονται να τα εφαρμόσουν στην πράξη.  
Για τους Κινέζους υπάρχουν επίσης οδηγίες να φορούν πάνω τους κάτι κόκκινο για να διώχνουν τα κακά πνεύματα.  
Ήδη, σε πολλά μουσεία της Κίνας οι υπάλληλοι μουσείων φορούν κόκκινο σακάκι . Οι υπόλοιποι Κινέζοι προτιμούν κόκκινα εσώρουχα και κόκκινες κάλτσες.

Αλλά και για τους δύο μεγάλους πολιτικούς αντιπάλους για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ, τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ και την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, οι Κινέζοι έχουν κάτι να πουν.
Καθώς οι Αμερικανοί οδηγούνται στις κάλπες το Νοέμβριο για να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρό τους , ο Τραμπ θα πρέπει από την πλευρά του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την περιουσία του αλλά και με την γεννηθείσα στο Έτος του Γουρουνιού, ,Χίλαρι Κλίντον. Το γουρούνι στο κινεζικό ωροσκόπιο  θεωρείται φίλος του πιθήκου κατά συνέπεια η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έχει το κινεζικό ωροσκόπιο με το μέρος της.
 
Τέλος για τα παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν τον έρωτά τους το Έτος του Πιθήκου , υπάρχει η ακόλουθη οδηγία:
Στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού η γυναίκα πρέπει να τοποθετήσει από την πλευρά της ένα ροζ κρύσταλλο και ο άνδρας ένα μοβ.
Κι αν θέλουν να λογομαχούν μία φορά στο τόσο, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν πίσω από την εξωτερική πόρτα του σπιτιού ένα πυροτέχνημα. Με προσοχή βεβαίως..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης