Η Χίλαρι τρώει τη σκόνη του Σάντερς στο Νιου Χαμσάιρ

Η Χίλαρι τρώει τη σκόνη του Σάντερς στο Νιου Χαμσάιρ

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά 20 μονάδων

Η Χίλαρι τρώει τη σκόνη του Σάντερς στο Νιου Χαμσάιρ
Tα δυνατά της βάζει η γιαγιά Χίλαρι για να καλύψει τη μεγάλη διαφορά που την χωρίζει από τον εσωκομματικό της αντίπαλο, Μπέρνι Σάντερς εν όψει της κάλπης της 9ης Φεβρουαρίου στο Νιου Χαμσάιρ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν  πως η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα φάει την... σκόνη του αριστερού  γερουσιαστή του Βερμόντ με διαφορά που θα αγγίξει τις 20 μονάδες.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Washington Post",  η Χίλαρι Κλίντον οργάνωσε την τελευταία στιγμή δύο επιπλέον συγκεντρώσεις στο Νιου Χαμσάιρ, την δεύτερη κατά σειρά αμερικανική πολιτεία που ψηφίζει για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ο 74χρονος Σοσιαλιστής των Δημοκρατικών θέλει να πάρει ρεβάνς από την εκπρόσωπο του κατεστημένου του κόμματος καθώς στην προκριματικές της Αιόβα πήγε στη βρύση και δεν ήπιε νερό!  Η πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ έκοψε πρώτη το νήμα στην Αιόβα , την πολιτεία που άνοιξε πρώτη το "χορό" για το χρίσμα των Δημοκρατικών  ωστόσο, η νίκη της ήταν οριακή . Η Χίλαρι απέσπασε 49, 8% και  ο Σάντερς 49,6%.  Ωστόσο, στο Νιου Χαμσάιρ ο Σάντερς αναμένεται να έχει την τιμητική του καθώς έχει καταφέρει να κινητοποιήσει μεγάλες ομάδες νεαρών ατόμων - το μέλλον του κόμματος με τις επικρίσεις του για την υποστήριξη από το Δημοκρατικό Κόμμα  του καπιταλισμού της ελεύθερης αγοράς και της παρεμβατικής εξωτερικής πολιτικής. Ο 74χρονος Σάντερς εμφανίζεται  διατεθειμένος να στρέψει το Δημοκρατικό Κόμμα στα αριστερά. Ωστόσο, πολλοί Δημοκρατικοί διατηρούν τις επιφυλάξεις τους  καθώς αναρωτιούνται εάν οι προοδευτικές ιδέες του Σάντερς αρκούν για να αναδειχθεί πρόεδρος των ΗΠΑ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης