Δύο σκιέρ έχασαν τη ζωή τους στις γερμανικές Άλπεις

Δύο σκιέρ έχασαν τη ζωή τους στις γερμανικές Άλπεις

«Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε πως συνέβη αυτό το δυστύχημα στο συγκεκριμένο μέρος της πίστας», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

Δύο σκιέρ έχασαν τη ζωή τους στις γερμανικές Άλπεις
Τραγικό θάνατο κάτω από συνθήκες που ομοιάζουν πολύ με το ατύχημα που καθήλωσε στο κρεβάτι τον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, βρήκαν δύο σκιέρ στις γερμανικές Άλπεις.

Ένας 29χρονος από Άλσακε και ένας 30χρονος από τη Στουτγκάρδη κατέβαιναν μία από τις ελεύθερες πίστες στο θέρετρο Φέλνμπεργκ, στο Μπάντεν, όταν έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν σε χαράδρα.

Οι μονάδες διάσωσης επιχειρούσαν επί 30 λεπτά να τους σώσουν τη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν. Οι δύο άνδρες φορούσαν τα κράνη τους, τα οποία όμως δεν κατέστη δυνατόν να τους σώσουν. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη σε εύκολη, ίσια πίστα, αλλά φαίνεται πως οι δύο σκιέρ ήταν άπειροι.

Κλείσιμο
«Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε πως συνέβη αυτό το δυστύχημα στο συγκεκριμένο μέρος της πίστας», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι ενδέχεται να είχαν αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 80 χιλιομέτρων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης