Βίντεο σοκ: Δείτε την πιο παράξενη απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε ποτέ

Βίντεο σοκ: Δείτε την πιο παράξενη απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε ποτέ

Ένας Ρώσος κατεβαίνει από το ταξί με το οποίο πηγαίνει στην δουλειά του και πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα λεωφορείο σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει

Βίντεο σοκ: Δείτε την πιο παράξενη απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε ποτέ
Η σκηνή που καταγράφει η κάμερα του ταξί στην Μόσχα σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Όπως βλέπουμε ο επιβάτης του ταξί, το οποίο βρίσκεται ακίνητο στο μποτιλιάρισμα, κατεβαίνει ξαφνικά από την πίσω πόρτα, και αρχίζει να περπατά στον δρόμο. Σχεδόν αμέσως αρχίζει να τρέχει στο αντίθετο ρεύμα και ορμά ο ίδιος με δύναμη πάνω σε ένα λεωφορείο που έρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Η απίστευτη αυτή απόπειρα αυτοκτονίας τελικά δεν είχε το τέλος που ήθελε να δώσει ο απελπισμένος (ή μήπως μεθυσμένος, ποιός ξέρει;) Ρώσος. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, παρά τον τραυματισμό του, ξαναμπήκε στο ταξί και πήγε κανονικά στην δουλειά του. Απ' όπου έφυγε λίγο αργότερα, όταν οι φρικτοί πόνοι από την σύγκρουση και τις βλάβες που του είχε προκαλέσει στα κόκκαλα και το συκώτι τον οδήγησαν στον νοσοκομείο.

Όπως και να έχει πρόκειται για μία από τις πιο παράξενες σκηνές που έχουν καταγραφεί ποτέ από κάμερα, και είναι μία από εκείνες τις φορές που η ίδια η ζωή ξεπερνά σε φαντασία του γραπτό και την δράση και του πιο ικανού σεναριογράφου του Χόλιγουντ. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης