Σοκ στην Γαλλία: Φόνος γυναίκας μπροστά στα 5 παιδιά της

Σοκ στην Γαλλία: Φόνος γυναίκας μπροστά στα 5 παιδιά της

Ο πατέρας μαχαίρωσε την σύζυγό του εμπρός στα έντρομα μάτια των παιδιών του, τα οποία ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τους γείτονες και την αστυνομία για ότι είχε συμβεί

Σοκ στην Γαλλία: Φόνος γυναίκας μπροστά στα 5 παιδιά της
Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στη περιοχή Moselle της Γαλλίας. Άντρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στα έντρομα μάτια των πέντε παιδιών τους. Ο 47χρονος συνελήφθη την Κυριακή σαν ύποπτος για τον θάνατο της συζύγου του.

Σύμφωνα με την L’OrActu.fr, ο δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατα τη διάρκεια της επίθεσης. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι προέκυψε έντονος καυγάς μεταξύ των δύο ο οποίος οδήγησε στη τραγική αυτή κατάληξη, μάλιστα το ζευγάρι βρισκόταν στα πρόθυρα χωρισμού. 

Κατα τη France Bleu, η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν αφού προηγουμένως είχε φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο για αιτώντες ασύλου.

Κλείσιμο
Μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια είναι ότι τα παιδιά 7 και 13 ετών αντίστοιχα, ήταν αυτά που ζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες και τους ενημέρωσαν για αυτό που συνέβη.

Οι γείτονες στη συνέχεια κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για την άτυχη μητέρα . Το όπλο του εγκλήματος ανευρέθη στον χώρο.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και τα πέντε ανήλικα μέλη της οικογένειας φιλοξενούνται σε ειδικό κέντρο για παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης