Γερμανία: Σύροι πρόσφυγες ονομάζουν την κόρη τους Άνγκελα Μέρκελ

Γερμανία: Σύροι πρόσφυγες ονομάζουν την κόρη τους Άνγκελα Μέρκελ

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στην χώρα αλλά και στην ίδια την καγκελάριο, δυο Σύροι πρόσφυγες οι οποίοι ζούν πλέον στη Γερμανία ονόμασαν την κόρη τους Άνγκελα Μέρκελ

Γερμανία: Σύροι πρόσφυγες ονομάζουν την κόρη τους Άνγκελα Μέρκελ
Η Angela κοιμάται όλη μέρα υπό το άγρυπνο βλέμμα των γονιών της. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη καγκελάριο αλλά σε ένα μωρό το οποίο γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στη γερμανική πόλη Duisbourg. Το ζευγάρι Tema και Mamon ζούν στη πόλη αυτή μόλις δύο μήνες και βάφτισαν έτσι το παιδί τους αναγνωρίζοντας τη θερμή υποδοχή που δέχτηκαν όταν έφτασαν στη χώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Bild» λένε ότι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν από την μέρα της άφιξης τους. Συγκεκριμένα ο ευτυχής πατέρας δηλώνει ότι με το που κράτησε τη κόρη του στα χέρια του αμέσως αποφάσισε πώς θα την ονομάσει. 

Όπως όλοι οι γονείς, θέλουν ότι το καλύτερο για τη μικρή τους και επιθυμούν να τη δουν να μεγαλώσει και να σπουδάσει μηχανικός όπως ο Mamon ο οποίος δυστυχώς διέκοψε τις σπουδές του λόγω του πολέμου. Ελπίζουν μια μέρα η κόρη τους να καταφέρει να γνωρίσει τη γυναίκα της οποίας πήρε το όνομα.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι κ'άλλες οικογένειες προσφύγων προηγούμενα έχουν κάνει το ίδιο, όπως η Ιρακινή Hind Almahadaw και η Ophelya Ade από την Γκάνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης