Η ζωή του Ερντογάν γίνεται ταινία και προβάλλεται στην τηλεόραση

Η ζωή του Ερντογάν γίνεται ταινία και προβάλλεται στην τηλεόραση

Η ιστορία θα ξεκινά από τα πρώτα βήματα στη ζωή του Τούρκου πολιτικού, από την εποχή που πήγαινε σχολείο σε μία φτωχή συνοικία της Κασίμπασα και θα  ολοκληρωθεί με την ανάληψη της δημαρχίας της Κωνσταντινούπολης, από το 1994 έως το 1998 και τη φυλάκισή του το 1999

Η ζωή του Ερντογάν γίνεται ταινία και προβάλλεται στην τηλεόραση
Ολόκληρος ο πληθυσμός της Τουρκίας – και όχι μόνο – θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η ζωή-βιογραφία του Τούρκου προέδρου θα γυριστεί σε ταινία και θα προβληθεί από την τηλεόραση, τόσο σε όλη την επικράτεια της χώρας, όσο και στη τουρκοκρατούμενη Κύπρο. Πρόκειται για μία μεγάλη και ακριβή παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη βδομάδα, με σκοπό ο  τουρκικός λαός να δει το άλλο πρόσωπο του Ερντογάν και όχι μόνο εκείνο του προέδρου Ερντογάν.

Η ιστορία θα ξεκινά από τα πρώτα βήματα στη ζωή του Τούρκου πολιτικού, από την εποχή που πήγαινε σχολείο σε μία φτωχή συνοικία της Κασίμπασα και θα  ολοκληρωθεί με την ανάληψη της δημαρχίας της Κωνσταντινούπολης, από το 1994 έως το 1998 και τη φυλάκισή του το 1999.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην τοποθεσία της Βόρειας Κύπρου, στο Τρίκομο (Γιενί Ισκελέ στη γλώσσα των γειτόνων), όπου ήδη κατασκευάζεται ένα ολόκληρο αντίγραφο της συνοικίας που μεγάλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κασίμπασα.

Κλείσιμο
Ο παραγωγής Αλί Αβτσί μίλησε στο πρακτορείο «Ανατολή», εκφράζοντας μία πολύ ιδιαίτερη άποψη, καθώς συνέκρινε τον Ερντογάν με τον... Spiderman και τον Superman, λέγοντας πως «καθημερινά βλέπουμε στις μπλούζες των παιδιών μας ήρωες όπως ο Spiderman και ο Superman, οι οποίοι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Η χώρα μας διαθέτει ήρωες που υπάρχουν και βρίσκονται εν ζωή, όπως ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Σκοπός των Τούρκων είναι να προβάλουν την ταινία με τη ζωή του «Σουλτάνου» το αργότερο έως τις 25 Μαρτίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης