Εκπληκτική ιδέα: Δείτε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να μοιραστείτε ένα ποδήλατο

Εκπληκτική ιδέα: Δείτε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να μοιραστείτε ένα ποδήλατο

Δύο μικροί φίλοι από την Κίνα δείχνουν τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να μοιραστούν ένα ποδήλατο χωρίς να χρειάζεται να τσακωθούν ή κάποιος από τους δυο να μείνει παραπονεμένος

Εκπληκτική ιδέα: Δείτε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να μοιραστείτε ένα ποδήλατο
Τα δύο πιτσιρίκια που βλέπουμε στο χαριτωμένο βίντεο μας φέρνουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια, όταν υπήρχε μόνο ένα ποδήλατο και δύο επιβάτες. Προσπαθώντας να βρουν λύση στο πρόβλημα, κατέληξαν σ' αυτή την μοναδική ιδέα που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Οι δύο πιτσιρικάδες από την Κίνα αποφάσισαν να πάρουν ο καθένας το δικό του πετάλι, και με άψογο συγχρονισμό καταφέρνουν να κάνουν την βόλτα τους χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα ισορροπίας. Και μάλιστα πηγαίνουν και αρκετά γρήγορα, καθώς καταφέρνουν να έχουν έναν ρυθμό πραγματικά εντυπωσιακό.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως ακόμα περισσότερο είναι το πως τα μυαλά των μικρών παιδιών βρίσκουν τις λύσεις εκεί που οι μεγάλοι δυσκολεύονται να δώσουν απαντήσεις. Ο κόσμος των παιδιών, ο κόσμος που χωρούν... δύο πόδια σε ένα πετάλι θα παραμείνει για πάντα ο παράδεισος όλων όσων μεγάλωσαν και έχασαν την ισορροπία τους (παρά το ότι είχαν όλα τα πετάλια για τον εαυτό τους...).

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης