Ο «Ελ Τσάπο» ήθελε να γνωρίσει την Μεξικανή καλλονή στη... μαμά του

Ο «Ελ Τσάπο» ήθελε να γνωρίσει την Μεξικανή καλλονή στη... μαμά του

Ο «βαρόνος» των ναρκωτικών είπε «ναι» στην ταινία με τον Σον Πεν μόνο για τα μάτια της 43χρονης ηθοποιού - «Δεν κοιμάμαι από τότε που σε είδα. Έχω ενθουσιαστεί με την ιστορία μας. Είναι η αλήθεια. Είσαι ο μόνος που σκέφτομαι», του έγραφε η ντελ Καστίγιο

Ο «Ελ Τσάπο» ήθελε να γνωρίσει την Μεξικανή καλλονή στη... μαμά του
Μπορεί να ήθελε να γυρίσει κινηματογραφική ταινία για τη ζωή του με τον πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, Σον Πεν, όμως, ο «βαρόνος» των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο άνθρωπος που θα τον υποδυόταν.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που αντάλλαζε με την Μεξικανή ηθοποιό Κέιτ ντελ Καστίγιο, η οποία μεσολάβησε για να τον φέρει σε επαφή με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Πεν.

Τα γραπτά μηνύματα ανάμεσα στην ηθοποιό και τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη έξι μήνες μετά την κινηματογραφική απόδρασή του από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας Αλτιπλάνο, δημοσιεύθηκαν στη μεξικανική εφημερίδα Grupo Milenio και αποκαλύπτουν την ιδιαίτερα στενή σχέση των δύο.

Κλείσιμο
Ο Γκουσμάν αναφέρεται ως «μπαμπάς» στη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ανάμεσα στον «Ελ Τσάπο», την ντελ Καστίγιο και τον δικηγόρο του εμπόρου Αντρές Γκρανάδος.

Σε ένα από τα δεκάδες μηνύματα ο «Ελ Τσάπο» λέει στην 43χρονη ηθοποιό ότι θέλει να τη συναντήσει και ότι παρότι δεν πίνει αν θέλει μπορούν να πιούν κρασί ή τεκίλα.

«Θα σε προσέξω σαν τα μάτια μου
», αναφέρει στην ντελ Καστίγιο και εκείνη κολακευμένη απαντά: «Με συγκινεί πολύ που λες ότι θέλεις να με προσέξεις, κανείς δε με έχει προσέξει».
Στη συνέχεια ο δικηγόρος λέει στον 62χρονο εγκληματία ότι η ηθοποιός θέλει να τον φέρει σε επαφή με τον Σον Πεν.

«Θέλει να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό Σον Πεν. Είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ», λέει ο Γκρανάδος στον Γκουσμάν, ο οποίος δίνει το «πράσινο φως» στον δικηγόρο ώστε να έρθει σε επαφή η ντελ Καστίγιο με τον Αμερικανό ηθοποιό.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο Γκουσμάν ρωτά τον δικηγόρο του ποιο είναι το όνομα του ηθοποιού αποκαλύπτοντας πως δεν τον γνωρίζει.

«Πώς λένε αυτόν τον ηθοποιό;», ρωτάει ο «Ελ Τσάπο», με τον δικηγόρο να επαναλαμβάνει: «Σον Πεν» και να του εξηγεί: «Γύρισε την ταινία “21 Γραμμάρια”».

Ο «βαρόνος» των ναρκωτικών τότε απαντά: «“21 Γραμμάρια”; Πότε τη γύρισε;» και στη συνέχεια τον ρωτάει πόσο κοστίζουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να χαρίσει ένα Blackberry στην ντελ Καστίγιο.

Σε συνομιλία ανάμεσα στον «Ελ Τσάπο» και την ηθοποιό την 10η Οκτωβρίου η 43χρονη τον ευχαριστεί για το δώρο του και του επισημαίνει πως για πρώτη φορά στη ζωή της νιώθει τόσο προστατευμένη από έναν άνδρα.

«Δεν κοιμάμαι από τότε που σε είδα. Έχω ενθουσιαστεί με την ιστορία μας. Είναι η αλήθεια. Είσαι ο μόνος που σκέφτομαι», του λέει η ντελ Καστίγιο και εκείνος γοητευμένος και κολακευμένος της απαντά ότι είναι ενθουσιασμένος περισσότερο για εκείνη παρά για την προοπτική της ταινίας με τον Πεν.

«Τι κάνει η πιο όμορφη και πιο έξυπνη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο;», είναι ένα ακόμα τρυφερό μήνυμα που της στέλνει το πρωί της 24ης Οκτωβρίου, ενώ πέντε ημέρες αργότερα της γράφει ότι η μητέρα του θέλει να τη γνωρίσει!

«Σου λέω ότι η μαμά μου θέλει να σε γνωρίσει. Της είπα για εσένα», αναφέρει στο μήνυμά του, στο οποίο δεν αναγράφεται απάντηση της ντελ Καστίγιο.

Παρότι από τα μηνύματα αποκαλύπτεται η ιδιαίτερα θερμή σχέση των δύο, ο δικηγόρος του «Ελ Τσάπο» τονίζει πως δε διατηρούσαν ερωτική επαφή.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης