Η «σούπερ-φαν» του David Bowie που έχει φτιάξει γι' αυτόν «βωμό» αξίας 27.000 ευρώ

Η «σούπερ-φαν» του David Bowie που έχει φτιάξει γι' αυτόν «βωμό» αξίας 27.000 ευρώ

Η 25χρονη βρετανίδα Λουίζ Μούντι έχει κάνει τατουάζ, βάφει τα μαλλιά της και ντύνεται όπως ο Ziggy Stardust, ο εικονικός χαρακτήρας του Bowie από το Space Oddity

Η «σούπερ-φαν» του David Bowie που έχει φτιάξει γι' αυτόν «βωμό» αξίας 27.000 ευρώ
Καταρρακωμένη από την είδηση του θανάτου του David Bowie δηλώνει η Λουίζ Μούντι, η 25χρονη βρετανίδα που έχει ξοδέψει περισσότερα από 27.000 ευρώ για να στήσει έναν ιδιότυπο «βωμό» αφιερωμένο στο είδωλό της. 

Με τατουάζ που σχετίζονται με τον Bowie σε όλο της το σώμα, με δεκάδες υπογεγραμμένα αυτόγραφα και φωτογραφίες, φυσικά όλη του την δισκογραφία, η Λουίζ αφηγείται πως γνώρισε τον μεγάλο μουσικό και το έργο του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. «Έχει επηρεάσει την ζωή μου όσο κανένας άλλος», λέει και εξηγεί πως στόχος της είναι να μοιάζει όσο περισσότερο, με βάσει τα ρούχα και το στυλ τουλάχιστον, στον Ziggy Stardust, τον εικονικό χαρακτήρα που ο Bowie δημιούργησε μέσα από το Space Oddity.

Έχει βάψει μάλιστα τα μαλλιά της στην ίδια απόχρωση του κόκκινου και διηγείται πόσο άσχημα ένιωσε όταν κάποτε, για λόγους δουλειάς, αναγκάστηκε να αποχωριστεί το έντονο αυτό χρώμα, για ένα πιο συντηρητικό καστανό: «Ευτυχώς ήταν προσωρινή δουλειά και τώρα είμαι πάλι στο χρώμα του Ziggy», λέει. 

Κλείσιμο
«Άρχισα ακόμα και να καπνίζω τα ίδια τσιγάρα μ' εκείνον. Μου αρέσουν τα πάντα σ'αυτόν και ήταν το μεγάλο μου όνειρο να τον συναντήσω», λέει η Λουίζ...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης