Powerball-mania στις ΗΠΑ: Στα 800 εκατ. δολάρια το τζακ-ποτ

Powerball-mania στις ΗΠΑ: Στα 800 εκατ. δολάρια το τζακ-ποτ

Δεν βρέθηκε νικητής στην τελευταία κλήρωση, η οποία είχε ήδη σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών

Powerball-mania στις ΗΠΑ: Στα 800 εκατ. δολάρια το τζακ-ποτ
Power-ball mania έχει καταβάλει τους Αμερικανούς, καθώς η τελευταία κλήρωση της λοταρίας που διεξάγεται σε 44 των ΗΠΑ, δεν «έδωσε» κάποιον νικητή, με συνέπεια το νέο τζακ-ποτ να έχει φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 800 εκατ. δολαρίων.

Το Powerball είχε φτάσει σχεδόν τα 700 εκατομμύρια την Πέμπτη, μετά την κλήρωση της προηγούμενης ημέρας, στην οποία και πάλι δεν βρέθηκε νικητής. Εκπρόσωποι της εταιρείας Multi-State Lottery Association, που διαχειρίζεται το παιχνίδι, αλλά και καταστηματάρχες που διαθέτουν λαχνούς, είπαν ότι οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς, όσο μεγαλώνει το ποσό που θα μοιραστεί στην αυριανή κλήρωση.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στο Powerball ήταν τον Νοέμβριο, όταν ένας τυχερός από το Τενεσί κέρδισε 144,1 εκατομμύρια. Πέρσι είχαν σημειωθεί άλλα δύο μεγάλα τζακπότ, τον Φεβρουάριο (564,1 εκατομμύρια) και τον Σεπτέμβριο (310,5 εκατ.)

Σε κάθε περίπτωση, εάν βρεθεί ένας νικητής αύριο, δεν θα λάβει 800 εκατομμύρια, αλλά μόνο 496, εφόσον επιλέξει να του καταβληθεί το ποσό άμεσα και όχι σε 29 ετήσιες δόσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης