Απίστευτο βίντεο από την φωτιά στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι

Απίστευτο βίντεο από την φωτιά στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι

Ένα βίντεo time lapse από γειτονικό κτίριο καταγράφει την καταστροφή που έγινε στο ξενοδοχείο Address Downtown στο Ντουμπάι τη νύχτα της αλλαγής της χρονιάς

Απίστευτο βίντεο από την φωτιά στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι
Η καταστροφή του πολυτελούς ξενοδοχείο 63 ορόφων πριν μία εβδομάδα στο Ντουμπάι ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός που επισκίασε την έλευση της νέας χρονιάς σε όλο τον κόσμο. 

Ένα νέο βίντεο που έχει γυριστεί με την τεχνική του time lapse δείχνει την εξέλιξη του φαινομένου, από την πρώτη στιγμή της έναρξης της τεράστιας πυρκαγιάς μέχρι την πλήρη κάλυψη του κτιρίου από τις φωτιές. Το βίντεο γυρίστηκε από τον φωτογράφο Kirill Neiezhmakov ο οποίος βρισκόταν σε ένα κτίριο πολύ μακριά από το σημείο, και μπορούσε να έχει πλήρη εποπτεία όσων συνέβαιναν στο Address Downtown.

Aπό την ασφάλεια του δικού του ξενοδοχείου, ο συγκεκριμένος φωτογράφος επιδίδεται στην καταγραφή του περιστατικού, χρησιμοποιώντας την εντυπωσιακή τεχνική του time lapse. Μία πραγματικά εξαιρετική δουλειά και μία μοναδική καταγραφή ενός γεγονότος που από τύχη (και καλή οργάνωση) δεν αποτέλεσε μία τραγωδία που θα είχε μείνει στην Ιστορία.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης