Αναστάτωση στο Βερολίνο από «ύποπτα αντικείμενα» στο γραφείο της Μέρκελ

Αναστάτωση στο Βερολίνο από «ύποπτα αντικείμενα» στο γραφείο της Μέρκελ

Τέσσερα ταχυδρομικά κουτιά που βρέθηκαν στο γραφείο θεωρήθηκαν ύποπτα - Δεν βρέθηκε τίποτα ανησυχητικό, ανακοίνωσαν μερικές ώρες μετά οι αρχές

Αναστάτωση στο Βερολίνο από «ύποπτα αντικείμενα» στο γραφείο της Μέρκελ
Ύποπτα αντικείμενα βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, προκαλώντας αναστάτωση στην γερμανική πρωτεύουσα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η περιοχή αποκλείστηκε και ερευνήθηκε διεξοδικά, καθώς υπήρχαν τέσσερα πλαστικά, κίτρινα ταχυδρομικά κιβώτια, που θεωρήθηκαν «ύποπτα».

Τα κίτρινα ταχυδρομικά κουτιά που ερευνώνται από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας, σύμφωνα με το Reuters:
Κλείσιμο


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press τα ύποπτα αντικείμενα εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο ρουτίνας των αντρών ασφαλείας της Καγκελαρίας στην είσοδο του κτηρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο: «Οι ειδικοί δεν βρήκαν τίποτε ύποπτο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας. 

Λόγω του ότι η περιοχή παρέμεινε επί μακρόν αποκλεισμένη, το υπουργικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Τετάρτης συνεδρίασε σε άλλο κτήριο, στο κέντρο του Βερολίνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης